Ανδρέας Γεωργίου στο Mega Καλημέρα: «Δεν έχω τελειώσει το σχολείο...»- Άφωνη η Μελέτη (Video)
Media

Ανδρέας Γεωργίου στο Mega Καλημέρα: «Δεν έχω τελειώσει το σχολείο...»- Άφωνη η Μελέτη (Video)

O Ανδρέας Γεωργίου, ο σκηνοθέτης της μεγάλης επιτυχίας του MEGA «Η γη της ελιάς»  έκανε μία αποκάλυψη και άφησε άφωνους τόσο την Ελεονώρα Μελέτη όσο και τους συνεργάτες της στην εκπομπή, Mega Καλημέρα.

«Σταμάτησα το σχολείο στην πρώτη Λυκείου. Πήρα το απολυτήριο του Γυμνασίου, πήγα στην Λονδίνο το μετέφρασα και είπα ότι είναι απολυτήριο Λυκείου και έτσι πέρασα στο Κολέγιο. Γλίτωσα τρία χρόνια με τη μία» είπε χαρακτηριστικά στο Mega Καλημέρα!

Όσο για τη σειρά είπε ότι από εδώ και πέρα θα προχωρήσει πολύ η πλοκή.: «Για μένα το ενδιαφέρον είναι η πρόταση γάμου που γίνεται στη Μυρτάλη από τον Αλέξη αλλά αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση. Αυτός το ζει κανονικά, θεωρεί ότι είναι δική του. Της δίνει και μια προθεσμία. Της λέει ‘αν δεν είναι μαζί στη ζωή, θα είναι μαζί στο θάνατο’. Θα δούμε αν αυτό το λάθος θα ανατρέψει τα γεγονότα. Θα δούμε και την Άννα που θέλει να εκδικηθεί τον Δημήτρη με κάθε τρόπο και τον εκβιάζει για να ρίξει το παιδί που έχει ψέματα ισχυριστεί ότι έχει. Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Κωνσταντίνο να ψάξει τα πάντα για την Αντιγόνη γιατί σκέφτεται ότι είναι η κόρη του. Το θέμα είναι ποιος θα το μάθει πρώτο. Οι δύο μάρτυρες θα απελευθερωθούν και πλέον ένοχος για τον φόνο είναι ο Νίκολας, αφού βρέθηκε στο σπίτι του το φονικό όπλο».

Και δεν δίστασε να πει στον αέρα της εκπομπής, Mega Καλημέρα: «Η ζωή μου είναι η δουλειά μου. Εκεί είναι και οι διαπροσωπικές μου σχέσεις, έχω και τα ρεπό μου. Δουλεύω πολύ αλλά έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Όταν δεν θέλεις να μαθευτεί κάτι, δεν μαθαίνεται. Δεν υπάρχει λόγος να μαθευτεί κάτι. Όλα ανατρέπονται αλλά όταν έχει πει κάτι αυτό μένει. Υπήρχε σχέση στο παρελθόν που δεν μαθεύτηκε ποτέ».

Και πρόσθεσε: «Συνήθως ψάχνουμε και νέα πρόσωπα που έχουμε φανταστεί για τους ρόλους και το συνδυάζουμε με καταξιωμένους ηθοποιούς. Είναι ρίσκο τα νέα πρόσωπα αλλά δεν γίνεται αν δεν ρισκάρεις. Έχει συμβεί πολλές φορές να κάνει λάθος, αλλά σε πολύ μεγάλο ποσοστό το πετυχαίνεις. Στηρίζω τις επιλογές μου μέχρι τέλους, δεν το βάζω κάτι, όμως έχει τύχει σε ένα απολογισμό να πω ότι αυτό ήταν λάθος επιλογή. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξεις έναν άνθρωπο που λόγω του βάρους του ρόλου να φαίνονται περισσότερο οι ατέλειες του» ανέφερε και συνέχισε: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί τους γιατί δεν ταιριάξαμε. Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχουμε κάποια επαφή. Δεν του πρότεινα κάποια άλλη δουλειά γιατί δεν υπήρχε κάτι που να του ταιριάζει. Προσπαθούμε να έχουμε και καινούργιο καστ. Ο Στέφανος ο Μιχαήλ που είναι σαν αδερφός μου, δεν μπορούσε να παίξει γιατί είπαμε ότι δεν θα παίξει κανείς από προηγούμενες σειρές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved