Media

Μόλις Χθες: Ο Ορέστης είναι ικανός για όλα - Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το σημερινό επεισόδιο

Μόλις Χθες: Καταιγιστικές οι εξελίξεις και στο σημερινό (12/10) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ και το gossip-tv.gr εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά...

Η Έλενα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και ζητάει βοήθεια από τον Σπύρο και υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι της πει. Η Δάφνη αναζητά με αγωνία τον Ιάσονα και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη σοκ. Ο Μιχάλης πηγαίνει ξανά έξω από το σχολείο της κόρης του αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Σπύρο και τη Λουίζα.

Το… ατύχημα του Ιάσονα στην πισίνα πανικοβάλλει τους πάντες. Η Δάφνη, στη σκέψη ότι μπορεί να χάσει ακόμα ένα παιδί, ξεσπάει. Στο μεταξύ, η Λουίζα προσπαθεί να προστατεύσει την εταιρία από την ανάρμοστη συμπεριφορά του Ορέστη και προσπαθεί να πείσει και τη Νόρα γι’ αυτό.

Δείτε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr για εσάς στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε παρακάτω κι ένα απόσπασμα από το επεισόδιο της Τρίτης:

Να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες» είδαμε...

Ο Αχιλλέας παίρνει επιτέλους εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Ορέστης έχει βαλθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην Κέλλυ. Ο Ιάσωνας ζητάει χρήματα από τη Δάφνη για μια νέα επιχείρηση, που συνεχίζει να εθελοτυφλεί απέναντι στα προβλήματα του γιού της. Η Λουίζα ανακαλύπτει ότι η Κατερίνα πήγε στο σπίτι του Μιχάλη και έντρομη προσπαθεί να αποτρέψει μία ακόμα συνάντησή τους. Ο Σπύρος συναντάει τον Μιχάλη και απαιτεί να τους αφήσει ήσυχους. Ο Μιχάλης όμως έχει σκοπό να αποδείξει ότι η Κατερίνα είναι κόρη του. Ο Σπύρος δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι. Η Μαρία λέει στον Αντώνη ότι είναι ώρα να μάθουν όλοι την αλήθεια για τον Μιχάλη και εκείνος αντιδρά.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved