Σασμός: Η απόφαση της Στέλλας σχετικά με την εγκυμοσύνη της πέφτει σαν βόμβα
Media

Σασμός: Η απόφαση της Στέλλας σχετικά με την εγκυμοσύνη της πέφτει σαν βόμβα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η απόφαση της Στέλλας σχετικά με την εγκυμοσύνη της πέφτει σαν βόμβα. 

Ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, παλεύοντας με τις ενοχές του. Η αντίδραση της Αργυρώς δεν θα είναι η αναμενόμενη… Ο Πέτρος δέχεται μία αναπάντεχη οικονομική πρόταση, την ώρα που η Μαρίνα έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τον Αντώνη.

Η σχέση Μαθιού και Βασιλικής δοκιμάζεται, ενώ ο Τάσος ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ είναι η ερωμένη του Αστέρη! Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται σε σύγκρουση, η οποία θα οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα. Λόγια σκληρά θα ειπωθούν, αλήθειες που πονάνε θα βγουν στην επιφάνεια, την ώρα που ένα σοβαρό τροχαίο έρχεται να κλονίσει συθέμελα τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η συνάντηση του Μαθιού με τον Πέτρο τελειώνει ειρηνικά. Ο Πέτρος κι η Μαρίνα όμως φοβούνται ακόμα. Η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από την μητέρα της για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον Αστέρη. Η ίδια δεν ξέρει αν θα κρατήσει το παιδί. Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη κλονίζεται λόγω της συμπεριφοράς του Αστέρη. Η Αργυρώ πιέζει να μάθει τι έχει συμβεί. Η Καλλιόπη βρίσκει την Βασιλική και την νουθετεί να αραιώσει τις επισκέψεις του Μαθιού στο σπίτι της.

Η Βασιλική σκέφτεται ότι η Καλλιόπη έχει δίκιο. Ο Αντώνης με την Ντίνα κανονίζουν να πάνε εκδρομή. Ο Γιώργης δίνει λόγο με τη Θοδώρα και το γιορτάζουν με όλη την οικογένεια σε ένα δείπνο, όμως κάτι απρόβλεπτο χαλάει τη βραδιά. Ο Αστέρης αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι η Στέλλα είναι έγκυος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved