Ναταλία Δραγούμη: «Έγινε το δικαστήριο, είμαστε πενήντα θύματα» - Δείτε τι της συνέβη (Video)
Media

Ναταλία Δραγούμη: «Έγινε το δικαστήριο, είμαστε πενήντα θύματα» - Δείτε τι της συνέβη (Video)

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ ήταν η Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε για όσα έγιναν με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου, τη δική της υπόθεση παρενόχλησης όταν ήταν 12 χρονών και αποκάλυψε ότι κάποιος χρησιμοποίησε σκηνές της από σίριαλ για να βγάλει λεφτά και δικάστηκε!

Η ίδια ανέφερε ότι κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάματος, ενώ υπενθύμισε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα, όταν ήταν 12 μόλις χρονών από στενό φίλο της οικογένειάς της.

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ήταν ο έμπιστος των γονιών μου. Ένα μήνυμα για τα παιδιά, για τους γονείς, να μην εμπιστεύονται κανέναν, ούτε τον θείο. Το είπα στις αδερφές μου. Οι γονείς μου δεν το έμαθαν ποτέ, ίσως αργότερα. Ο πατέρας μου δεν θυμάται ούτε τον άνθρωπο αυτό. Ήταν φίλος των γονιών μου, Γάλλος, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Έγινε μία φορά, μετά έφυγε από το νησί γιατί η αδερφή μου είναι πολύ άγρια. Ήμουν υπερβολικά ευγενική, ήμουν 12 χρονών. Δεν αντέδρασα όπως θα ήθελα, θεώρησα ότι μπορεί να φταίω σε κάτι. Καμία δικαιολογία δεν έχει. Ήμουν ένα κορίτσι πολύ απελευθερωμένο.» τόνισε.

«Χρησιμοποίησαν γυμνές σκηνές μου σε σελίδες πορνό»

Και αποκάλυψε ότι έχει πέσει και θύμα απάτης στο ίντερνετ όταν χρησιμοποιήθηκαν γυμνές σκηνές της από σίριαλ ώστε κάποιος να κερδίσει πολλά χρήματα. Ο άνθρωπος που το έκανε έχει ήδη δικαστεί.

«Το ίντερνετ δεν το ήξερα. Μπορεί να πάρουν σκηνές και να κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ χωρίς να πας να δεις το σίριαλ. Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου πενήντα θύματα, όπου ένας άνθρωπος πήρε σκηνές μας από σίριαλ, και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά. Γιατί τότε πλήρωνες στο διαδίκτυο. Έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές που είχα κάνει γυμνό, πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνό που δεν είχε σχέση με εμάς. Αυτός δικάστηκε και ήταν Έλληνας» είπε η Ναταλία Δραγούμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved