Άγριες μέλισσες: Η Ελένη μπλέκει με τη χούντα
Media

Άγριες μέλισσες: Η Ελένη μπλέκει με τη χούντα

Άγριες μέλισσες: Στα άκρα θα φτάσει η Ελένη προσπαθώντας να βοηθήσει τον Λάμπρο.

Μπαίνει σε μία οργάνωση που απαρτίζεται από γυναίκες καθεστωτικών για να συλλέγει πληροφορίες, αλλά σύντομα το σχέδιο της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Μόνο ο Ζάχος μπορεί να τη σώσει.

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να σώσει τον Λάμπρο και να τον βοηθήσει να επιστρέψει στο Διαφάνι σώος. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο και μπαίνει με τη βοήθεια του Νέστορα στην οργάνωση ΕΣΤΙΑ, η οποία αποτελείται από γυναίκες καθεστωτικών. Η Ελένη, προσπαθώντας να κρύψει την πραγματική της ταυτότητα, τις πεποιθήσεις της, αλλά και τον σκοπό της, θέλει να βρει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί. Όσο οι μέρες περνούν, με κίνδυνο της ζωής της, αν αποκαλυφθεί η διπλή δράση της, και με τη βοήθεια όλων στο χωριό, προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες μέσα στην ΕΣΤΙΑ.

Ωστόσο, το σχέδιο της κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα από την ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου. Εν τω μεταξύ, ο Λάμπρος στη Λέρο στριμώχνει τον Βόιο, που αναγκάζεται να ομολογήσει. Ο ίδιος λαμβάνει κι ένα γράμμα απ' την Ελένη, που θα τον τρομοκρατήσει, καθώς του αποκαλύπτει όσα προσπαθεί να καταφέρει, ενώ την ίδια μέρα ο δάσκαλος θα βρεθεί αντιμέτωπος μ' ένα διαφορετικό πρόσωπο της Ανθής. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ένας θάνατος θα συγκλονίσει τους κόλπους του καθεστώτος.

Από την άλλη, η Ελένη θα δει τις προσπάθειες της να ευδοκιμούν, καθώς αλιεύει, απ' τον σύλλογο γυναικών, την πρώτη της σημαντική πληροφορία. Προσπαθεί, όμως, να τη διαχειριστεί με ψυχραιμία για να μην καταλάβει κανείς πως πια μαθαίνει τις κινήσεις των καθεστωτικών. Ο Λάμπρος συνεχίζει την παράνομη αλληλογραφία μαζί της και προσπαθεί να την αποτρέψει απ' τις έρευνες της. Ωστόσο, η Ελένη είναι αποφασισμένη να φτάσει ως το τέλος το σχέδιο της. Τις επόμενες μέρες, στη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου τα σχέδια της Ελένης κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Η επέτειος του «Όχι» γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια στο Διαφάνι.

Ωστόσο, η αιφνίδια επίσκεψη των γυναικών της οργάνωσης προκαλεί προβλήματα , στην Ελένη, καθώς η ταυτότητα της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και να μάθει κάποια από αυτές πως είναι η γυναίκα του Λάμπρου. Η μοναδική της σωτηρία-είναι ο Ζάχος ο οποίος την καλύπτει για να μην κινδυνεύσει. Από την άλλη, ο Λάμπρος χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει στο χωριό βρίσκει παρηγοριά σε όσα του συμβαίνουν στην Ανθή, στην οποία και ανοίγει την καρδιά του.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved