Άγριες μέλισσες: Το spoiler που δεν περιμέναμε- Τι θα συμβεί με Μπάμπη- Ακύλα
Media

Άγριες μέλισσες: Το spoiler που δεν περιμέναμε- Τι θα συμβεί με Μπάμπη- Ακύλα

Ο Γιάννης Βασιλώττος για δεύτερη χρονιά υποδύεται τον Μπάμπη στις «Άγριες μέλισσες».

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια αλλά και για τα θεατρικά σχέδια του.

Πες μου δυο λόγια για την τρίτη σεζόν. Έχει ξεκινήσει ήδη ρε πολύ δυνατές σκηνές...

Φέτος είναι σαν να ξεκινάει μία νέα σειρά, με νέες ιστορίες. Κυρίως αυτό που δεσπόζει είναι το καθεστώς και οι άλλοι. Βλέπουμε δύο ομάδες, τους καθεστωτικούς και τους αντικαθεστωτικούς. Ο Μπάμπης ανήκει στη δεύτερη ομάδα. Θα δούμε τα μαύρα και πέτρινα χρόνια της χούντας. Δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε ακριβώς όσα συνέβαιναν, γιατί πραγματικά είναι πολύ σκληρά: Από μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τότε είναι πολύ σκληρά.

Ποια ήταν για εσένα η μεγαλύτερη πρόκληση που είχες να αντιμετωπίσεις στον ρόλο σου φέτος;

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να γίνει η στροφή στον χαρακτήρα του Μπάμπη. Να κρατήσω τον χαρακτήρα του, με το χιούμορ του, αλλά όλο αυτό μέσα σε ένα στρατόπεδο στη Λέρο, μακριά από τους γονείς του. Παίζουμε στα όρια όσοι είμαστε στην εξορία. Οπότε το στοίχημα μου ήταν να κρατήσω τον χαρακτήρα του Μπάμπη σε άλλα πλαίσια, όμως να καταφέρω να τον ωριμάσω μετά την εξορία, αλλά να μείνει αληθινός. Προσπαθώ καθημερινά. Η πραγματική μεταστροφή του Μπάμπη και η διαφορά στον χαρακτήρα του θα φανεί όταν φύγει από την εξορία. Όταν θα έχει ζήσει πια όλο αυτό και θα πρέπει να ζήσει και να πορευτεί με τις μνήμες από την εξορία.

Πώς θα είναι η ζωή του Μπάμπη σε αυτόν τον κύκλο;

Ο Μπάμπης μέχρι τώρα είναι στην εξορία, αλλά θα γυρίσει στο Διαφάνι. Θα προσπαθήσει να ξαναγίνει άνθρωπος, γιατί κανένας δεν γύρισε από την εξορία αλώβητος, είτε σωματικά είτε ψυχολογικά, θα προσπαθήσει να αποβάλει πράγματα και συναισθήματα που έζησε καινά φτιάξει ξανά τη ζωή του.

Πώς θα επιστρέψει στο Διαφάνι;

Με τη βοήθεια του Ακύλα. Ο Ακύλας, όμως, δεν βοηθάει τον Μπάμπη, αλλά τον Κυριάκο, ο οποίος θέλει πίσω το παιδί του. Για τον Μπάμπη ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι η Νέμεσίς του. Και όταν ο Μπάμπης μαθαίνει ότι αυτός που τον έσωσε είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, η σύγκρουση μέσα του είναι τεράστια. Τότε θα δω πώς θα το διαχειριστώ. Θα έχω απέναντι μου έναν τεράστιο ηθοποιό, τον Αιμίλιο Χειλάκη. Μέχρι τώρα δεν είχα την τιμή να παίξω μαζί του.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Μπάμπη να συντάσσεται με τον Ακύλα;

Αυτό αποκλείεται. Αν και από τους σεναριογράφους μας όλα να τα περιμένεις.

Θα κινδυνεύσει ξανά η ζωή του;

Πάντα κινδυνεύει, ή ζωή του Μπάμπη. Οταν μάθει όταν τον βοήθησε να βγει από την εξορία ο μεγαλύτερος εχθρός του, σίγουρα δεν θα υπάρξει χαρά.

Μέχρι που θα φτάσει για να καταφέρει να βοηθήσει τους ανθρώπους που εξορίστηκαν;

Φτάνει στα άκρα για να βοηθήσει. Δεν είναι πολιτικοποιημένος, αλλά ελεύθερο πνεύμα. Βοηθάει τους συνανθρώπους του, όποιοι και να είναι αυτοί. Έφτασε στο σημείο να πάει στην εξορία για να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Θα τον δούμε να ερωτεύεται ξανά;

Μακάρι! Σίγουρα αγαπάει την Ασημίνα ακόμη, αλλά εκείνη είναι αλλού. Αλλά ο Μπάμπης αυτό που θέλει για εκείνη είναι να είναι ευτυχισμένη.

Ο Κυριάκος και η Ουρανία θα φτάσουν στη Λέρο για να τον δουν. Τι θα συμβεί στην πρώτη τους συνάντηση;

Ήταν μία πολύ συγκινητική σκηνή αυτή. Ο Κυριάκος, όταν φτάνει στη Λέρο με την Ουρανία, λέει ένα τραγούδι που έγραψε για τον γιο του. Και όλο το συνεργείο λύγισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Κλαίγαμε όλοι και για εμένα ήταν βαθιά και σημαντική σκηνή.

Πού θα σε δούμε θεατρικά φέτος;

Ξεκινάμε την 1 η Νοεμβρίου στο θέατρο Άλφα με την παράσταση «Η ιστορία ενός σκύλου που τον έλεγαν πιστό» σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη. Επίσης, ετοιμάζω και έναν δίσκο και έχω κλείσει και κάποιες εμφανίσεις με ένα σχήμα από τον Νοέμβριο.

Πηγή:MYTV

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved