Τηλεθέαση: Οι σειρές κατατρόπωσαν τα ριάλιτι – Δείτε ποιο πρόγραμμα έκανε 2,7%
Media

Τηλεθέαση: Οι σειρές κατατρόπωσαν τα ριάλιτι – Δείτε ποιο πρόγραμμα έκανε 2,7%

Τηλεθέαση: Σαρώνουν αυτή τη σεζόν οι σειρές των καναλιών!

Η Γη της Ελιάς, ο Σασμός και οι Άγριες Μέλισσες όταν προβάλλονται «χτυπούν κόκκινο», ενώ τα ριάλιτι βλέπουν μέρα με τη μέρα τα νούμερα τηλεθέασης να πέφτουν όλο και πιο χαμηλά!
Φέτος τα ριαλιτι έχουν κατατροπωθεί από τη μυθοπλασία, αφού οι τηλεθεατές έχουν γυρίσει την πλάτη στο Big brother, στο Bachelor και στα ριάλιτι μαγειρικής, Top Chef και Game of Chefs!

Ποιο πρόγραμμα έκανε μονοψήφια νούμερα;

Στο γενικό σύνολο, η Γη της Ελιάς σημείωσε 26%, ο Σασμός με 24,6% και οι Άγριες Μέλισσες 23,7%.
Στο δυναμικό κοινό, ο Σασμός έκανε 26,2%, οι Άγριες Μέλισσες 21,5% και η Γη της Ελιάς 20,5%.

Αναλυτικά στο γενικό σύνολο:

Γη της Ελιάς – 26%

Σασμός – 24,6%

Άγριες Μέλισσες – 23,7%

The Bachelor – 10,3%

Έρωτας με διαφορά – 8,1%

Game of Chefs – 5,5%

Σε ξένα χέρια – 4,3%

Top Chef – 3,7%

Αναλυτικά στο δυναμικό κοινό:

Σασμός – 26,2%

Άγριες Μέλισσες – 21,5%

Γη της Ελιάς – 20,5%

Έρωτας με διαφορά – 11,2%

The Bachelor – 10,2%

Game of Chefs – 5%

Σε ξένα χέρια – 3,6%

Top Chef – 2,7%

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, ο Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός , που τις ακούει , ζητά απ΄τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε. Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα. Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί!


Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της… Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό γι αυτούς.

Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της!

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η γη της Ελιάς: Η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Στάθης την απατάει. Η Χάιδω συμβουλεύει τον Λυκούργο να μη δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Μέλπω, ενώ βασανίζεται από την εξομολόγηση του Νικόλα κι αναρωτιέται για την αθωότητά του. Η Αναστασία παραδίδει το κλειδί του Ιπποκράτη στον Ισίδωρο, υποψιαζόμενη ότι πρόκειται για κλειδί θυρίδας.
Ο Δημήτρης ενδίδει στον εκβιασμό της Άννας και της δίνει 100.000 ευρώ για να απαλλαγεί από το μωρό που περιμένει.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως κάτι σοβαρό κρύβεται στη παρουσία της Ασημίνας και του Πέτρου στο νυχτερινό του κέντρο και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται, όταν κάνει τη εμφάνισή του ο Ντούνιας.

Κι ενώ ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο να μην τον εγκαταλείψει, ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τους οδηγήσει στα άκρα. Η Κορίνα θ’ ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του Μελέτη, που θα τη σοκάρει. Το ίδιο σοκαρισμένος θα είναι και ο Κωνσταντής με μια αποκάλυψη της Ζωής.

Ο διοικητής της Λέρου αποφασίζει να μάθει, με κάθε τρόπο, τι ακριβώς γνωρίζει ο Λάμπρος για τους συντρόφους που χάθηκαν στο βουνό. Ο Κυριάκος θα συναντηθεί με τον Σαραντόπουλο και η συνάντηση αυτή θα καταλήξει σε μια αναμέτρηση. Ο Ζάχος προσπαθεί να ρίξει γέφυρα ανάμεσα σ’ εκείνον και την Ελένη.

Προς το παρόν, κερδίζει τη συμπάθεια του Σέργιου που τον προσκαλεί στη γιορτή που στήνεται για την ονομαστική του εορτή. Εκεί όμως, θα κάνει την εμφάνισή του και κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης που θα βάλει σε κίνδυνο το χαρούμενο κλίμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved