«Σασμός» spoiler: Ο Αστέρης και η Αργυρώ χωρίζουν εξαιτίας της Καλλιόπης! (video)
Media

«Σασμός» spoiler: Ο Αστέρης και η Αργυρώ χωρίζουν εξαιτίας της Καλλιόπης! (video)

«Σασμός»: Τα πάνω κάτω έρχονται στις ζωές των δυο ερωτευμένων νέων αφού θα χωρίσουν εξαιτίας της Καλλιόπης αλλά και της εγκυμοσύνης της Στέλλας.

Δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε με τις εξελίξεις στον «Σασμό» καθώς κάθε μέρα δεν ξέρουμε τι μας περιμένει στο επόμενο επεισόδιο. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που έχει τόσο μεγάλη επιτυχία η σειρά.

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι ο Αστέρης και η Αργυρώ χωρίζουν καθώς βάζει το χεράκι της η μητέρα του, Καλλιόπη.

Η Καλλιόπη είναι η αιτία για πολλά πράγματα που θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια, όμως για αρχή έχει βάλει στόχο να καταφέρει να ενώσει ξανά τον Αστέρη με τη Στέλλα καθώς την έχει αφήσει έγκυο.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε ότι…

Ο Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός, που τις ακούει, ζητά απ' τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε. Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο.

Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα! Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί!

Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της... Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό γι' αυτούς. Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved