Άγριες μέλισσες: Ο Κυριάκος δε θα είναι πλέον αυτός που ξέραμε
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Κυριάκος δε θα είναι πλέον αυτός που ξέραμε

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος υποδύεται τον Κυριάκο στις «Άγριες μέλισσες», μίλησε για την αλλαγή του ήρωα του στα επόμενα επεισόδια.

Ποιος είναι πλέον ο πιο επικίνδυνος και αδίστακτος ήρωας στο Διαφάνι;

Με διαφορά ο Ακύλας. Γιατί είναι μορφωμένος, εστέτ, καλλιεργημένος, σου κάνει το άσπρο μαύρο, σε πείθει γιατί χειρίζεται ωραία το λόγο με ευγένεια και παραποιεί τα γεγονότα και τα δεδομένα, μέχρι που φτάνει3 στο σημείο να πεις από μέσα σου «ρε συ, μήπως ο άνθρωπος αυτός έχει δίκιο;». Ο Μάνος Βόσκαρης ήταν νοσηρός τύπος, βίαιος, σκληρός, ο Δούκας αποζητούσε μόνο το οικονομικό κέρδος... τους αναγνώριζες. Ο Ακύλας όμως είναι υποχθόνιος και εξουσιομανής. Τα λέει ωραία, σε μπερδεύει με το σατανικό του χαμόγελο. Πολλοί από το χωριό θα πέσουν στην παγίδα του. Ο σοφός γέρος του χωριού, αυτό το γεράκι, ο Νέστορας, ήταν ο πρώτος που τον κατάλαβε με το που τον είδε. Ξέρει τι πάστα ανθρώπου είναι και τον αποκάλεσε σατανά. Ο Νέστορας, ο κοινοτάρχης, ο ενωμοτάρχης, ο παπάς, ξέρουν ότι πρέπει να πάνε με τα νερά του για να μην τους διώξει από το χωριό, να μην τους αγγίξει, ώστε να μπορούν να τον ελέγχουν. Δεν ξέρουν και αυτοί πότε θα πέσει η χούντα. Θα μπορούσε, αν δεν ήταν το Κυπριακό, να είχε κρατήσει για πολλά χρόνια. Και ο Ακύλας είναι εργολάβος. Τότε, τη δεκαετία αυτή, ο εργολάβος ήταν η δύναμη του τόπου. Έργα ίσον λεφτά.

Θα αλλάξει ο ήρωάς σας με τα όσα ζει φέτος;

Στα χέρια μου έχω πάρει δεκαπέντε επεισόδια μπροστά και βλέπω ότι ο Κυριάκος δεν θα είναι πλέον αυτός που ξέραμε. Έχει επιπλέον τύψεις και ενοχές για τα παιδικά χρόνια του Μπάμπη και νιώθει ότι, ως πατέρας, πληρώνει το κακό που του έκανε με την άστατη ζωή του. Ελπίζω οι σεναριογράφοι μας, η παραγωγή, να μας δείξουν προς στο τέλος του καλοκαιριού, πέρα από τη μαύρη επταετία, και το Πολυτεχνείο, και την απελευθέρωση, και την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Μέσα σε 150 επεισόδια να περάσει η επταετία και να καταγραφεί ως μυθοπλασία. Να δούμε και την αντίσταση και τη δικαίωση. Κάθε επεισόδιο θα δίνει στον τηλεθεατή μεγαλύτερη αγωνία και δράση. Είναι νωπή, σύγχρονη ιστορία και πονάει τον κόσμο. Ήταν ένα μεγάλο τηλεοπτικό ρίσκο και θα κερδηθεί.

Πηγή:7 μέρες ΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved