Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο πιο αγαπητός δολοφόνος-Τα αποθεωτικά σχόλια στο Instagram του Δημήτρη Λάλου
Media

Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο πιο αγαπητός δολοφόνος-Τα αποθεωτικά σχόλια στο Instagram του Δημήτρη Λάλου

Σασμός: Αποθεωτικά τα σχόλια στο Instagram του Δημήτρη Λάλου! Ο τηλεοπτικός Μαθιός είναι ο δολοφόνος που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει όσο κανέναν! 

Κτηνοτρόφος και αγρότης με οικονομική άνεση λόγω της οικογενειακής περιουσίας σε ζώα, σε χωράφια και ελιές. Είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Αστέρη κι έχει παθολογική εξάρτηση από τη μάνα του Καλλιόπη – η μόνη που τον διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο. Απρόσιτος, τύπος που δεν μπορείς να ψυχολογήσεις εύκολα. Εργατικός, τρωτός ψυχικά, φαίνεται ψύχραιμος, αλλά είναι εύθικτος λόγω της καλυμμένης ευαισθησίας του.

Είναι ο ήρωας εκείνος που απαρνήθηκε τη ζωή ουσιαστικά για τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, είναι ο άντρας εκείνος που έφτασε στη δολοφονία καθώς δεν άντεχε άλλο να βλέπει τη γυναίκα που λατρεύει να βασανίζεται και να είναι μακριά της.

Είναι ο Μαθιός Σταματάκης και το τηλεοπτικό κοινό τον αποθεώνει στο Instagram

O ηθοποιός κάνει σχεδόν καθημερινά αναρτήσεις από τα γυρίσματα της σειράς και όσο η πλοκή προχωρά, τόσο πιο πολύ το κοινό έρχεται κοντά του. Η αγάπη του για τη Βασιλική, η στήριξη και η επιμονή του είναι χαρακτηριστικά που το κοινό λατρεύει να βλέπει όσο κι αν γνωρίζει πως έχει δολοφονήσει τον ίδιο του τον ξάδερφο!

Δες στη gallery τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του στο Instagram

Η ηλικία και οι καταγωγή του


Ο Δημήτρης Λάλος είναι 42 ετών. Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1978 στη Νυρεμβέργη όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από την Κρανέα Ελασσόνας (Κρανιά Δεσκάτης) της Λάρισας.
«Ο παππούς μου ήταν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο. Εκεί γνωρίστηκαν οι γονείς μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νυρεμβέργη στη Γερμανία. Στα 18 μου επέστρεψα μόνος μου στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κανένα στην Αθήνα. Είμαι ολομόναχος. Ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν είχα καν υπολογιστή στο σπίτι μου. Μετά κατάλαβα τι θέλω, γνωρίζοντας ένα καλό φίλο», είχε εξομολογηθεί ο Δημήτρης Λάλος στην εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το spoiler για την αποκάλυψη

Ο Μανόλης αποφασίζει να πει την αλήθεια στέλνοντας στην αστυνομία ένα ανώνυμο γράμμα για το ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή. Την ίδια στιγμή μαζί με τον Νικηφόρο ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Ηράκλειο, ο Μανόλης όμως και πάλι είναι ανήσυχος καθώς έχει αγωνία για το αν τελικά παραδόθηκε ο φάκελος στην αστυνομία. Κι ενώ σκέφτεται όλα αυτά, στον δρόμο για το Ηράκλειο γίνεται ένα αστυνομικό μπλόκο το οποίο απειλεί να θέσει τη ζωή του Μαθιού σε κίνδυνο. Ο Μανόλης φοβάται οτι το σημείωμα έφτασε και η αστυνομία ήρθε για να συλλάβει τον Μαθιό. Ωστόσο ο Μαθιός γλιτώνει τη σύλληψη από την αστυνομία, καθώς το σημείωμα του Μανόλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο, χάνεται και έτσι ο Μαθιός φτάνει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη.

Λίγο αργότερα ο Μαθιός επιστρέφει στο χωριό και ελεύθερος από την παρουσία του Μανόλη, είναι έτοιμος να ζήσει λίγες κρυφές στιγμές ευτυχίας με τη Βασιλική. Πηγαίνει στο σπίτι της Βασιλικής και αρχίζουν να φιλιούνται με πάθος. Ομως εκείνη την στιγμή η Καλλιόπη φτάνει έξω από το σπίτι και ο έρωτάς τους κινδυνεύει να μην παραμείνει και τόσο κρυφός! Μπορεί προς στιγμή να τη γλιτώνουν, όμως η Καλλιόπη βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική: «Κάτι μου βρομάει εδώ πέρα. Συμφορά μου, αν ο γιος μου έκανε αυτό που φαντάζομαι για κείνη», λέει μόνη της και η σκέψη ότι ο γιος της μπορεί να έχει σχέση με τη γυναίκα του νεκρού ξαδέλφου του, της τρυπάει το μυαλό. Στο μεταξύ ο Νικηφόρος και ο Μανόλης επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν ότι η αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή: «Ποιος να είναι αυτός; Και γιατί δεν τον φανερώνουν;», αναρωτιέται ο Νικηφόρος.

Παράλληλα όπως θα δούμε, ο Αντώνης ήδη έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο Μαθιός μπορεί να είναι μπλεγμένος στον φόνο. Μάλιστα κάνει κάποιες σκέψεις που τον φέρνουν όλο και πιο κοντά σ’ αυτό το σενάριο, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Αρχίζει να τον παρακολουθεί, αλλά εκεί μπερδεύεται ακόμα περισσότερο καθώς δεν μπορεί να βρει κάτι; «Μπα, λάθος μου. Ιδέα μου θα είναι», σκέφτεται και αφήνει πίσω αυτό το ενδεχόμενο. Την ίδια στιγμή μια τρομακτική αποκάλυψη θα φέρει αντιμέτωπο τον Μανόλη με τον Νικηφόρο και θα οδηγήσει τον τελευταίο σε ένα μοιραίο λάθος, με ολέθριες συνέπειες, ενώ η Καλλιόπη συνεχίζει να έχει στο «μικροσκόπιο» τις κινήσεις του γιου της και της Βασιλικής. Οπως θα δούμε πολύ αργότερα, οι φόβοι της Βασιλικής θα βγουν αληθινοί, θα μάθει τα πάντα, όχι μόνο τα τωρινά, αλλά και την παλιά σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική, θα καταλάβει τον λόγο που ο γιος της έγινε φονιάς, αλλά ο Μαθιός είναι παιδί της, δεν θέλει το κακό του, δεν θέλει να τον χάσει όπως έχασε και τον άντρα της. Ομως η Βασιλική; Η Βασιλική δεν της είναι τίποτα! Αυτή είναι η αιτία που ο γιοε της έγινε φονιάς και θα... πληρώσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved