Άγριες Mέλισσες: Η εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους
Media

Άγριες Mέλισσες: Η εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, η εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους. 

Ο Δούκας δέχεται τη βοήθεια του Ακύλα προκειμένου να αθωωθεί. Η Δόμνα κάνει μια συγκλονιστική κατάθεση και είναι η σειρά του Δούκα να ανέβει στο εδώλιο. Ο Λευτέρης δίνει στη Δρόσω να διαβάσει το θεατρικό του και της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση.

Ο Βάϊος παρακολουθεί στενά τον Λάμπρο που συναντιέται με την Ανθή. Θα φτάσει το γράμμα του στα χέρια της Ελένης;

Η Ζωή εξομολογείται ένα μεγάλο της μυστικό στον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στην Κορίνα την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μελέτη. Πώς θ’ αντιδράσει ο Ακύλας όταν το μάθει;

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Κι ενώ ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο να μην τον εγκαταλείψει, ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τους οδηγήσει στα άκρα. Η Κορίνα θ’ ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του Μελέτη, που θα τη σοκάρει. Το ίδιο σοκαρισμένος θα είναι και ο Κωνσταντής με μια αποκάλυψη της Ζωής.

Ο διοικητής της Λέρου αποφασίζει να μάθει, με κάθε τρόπο, τι ακριβώς γνωρίζει ο Λάμπρος για τους συντρόφους που χάθηκαν στο βουνό. Ο Κυριάκος θα συναντηθεί με τον Σαραντόπουλο και η συνάντηση αυτή θα καταλήξει σε μια αναμέτρηση. Ο Ζάχος προσπαθεί να ρίξει γέφυρα ανάμεσα σ’ εκείνον και την Ελένη.

Προς το παρόν, κερδίζει τη συμπάθεια του Σέργιου που τον προσκαλεί στη γιορτή που στήνεται για την ονομαστική του εορτή. Εκεί όμως, θα κάνει την εμφάνισή του και κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης που θα βάλει σε κίνδυνο το χαρούμενο κλίμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved