Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής και η Κατερίνα βρίσκονται στα χέρια του απαγωγέα
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής και η Κατερίνα βρίσκονται στα χέρια του απαγωγέα

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής και η Κατερίνα βρίσκονται ακόμη στα χέρια του μυστηριώδους απαγωγέα, ενώ ο Θοδωρής και ο Τζώρτζης αναζητούν τρόπους για να τους σώσουν.

Η Φιλιώ αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Ηλία, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το σχέδιο του Σάββα, να βοηθήσει δήθεν στην απελευθέρωση της Κατερίνας και του Παναγή, ολοκληρώνεται με επιτυχία, και γίνεται ήρωας στα μάτια όλου του χωριού. Η Φένια είναι έτοιμη να βγάλει τις άδειες του γάμου, αλλά εκτός από τον γαμπρό, τώρα, έχει αντιρρήσεις και ο παπάς. Στο μεταξύ, η Μάρμω παθαίνει μια πολύ ξαφνική… άνοια και βρίσκεται όλως τυχαίως να συζητάει με τη Βαλέρια για τρούφες και Ιταλούς στην… Κατοχή!

Ανατροπές, αποκαλύψεις και πολλές εκπλήξεις θα ζήσουμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», από τη Δευτέρα 18 έως και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, στις 20:00.

Ο παπάς ανακοινώνει τη νέα δοκιμασία και φέρνει τα πάνω κάτω. Η επιχειρηματικότητα στον Πλάτανο πρέπει να ανέβει άμεσα με εντολή… Βαγγέλα! Ο Παναγής και η Κατερίνα βρίσκονται στα χέρια του απαγωγέα και ο δασονόμος μαθαίνει πως η πρώην αγαπημένη του δεν εξαφανίστηκε από τον Πλάτανο επειδή έπεσε «θύμα» στον έρωτα του Νικόλα, αλλά θύμα σε… απαγωγή!

Ο Ηλίας θέλει σώνει και ντε να καμαρώσει τον γιο του γαμπρό και του τάζει της Παναγιάς τα μάτια, αρκεί να πείσει την Τούλα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Φιλιώ μαθαίνει κατά λάθος για την ασθένεια του Ηλία και παθαίνει ταραχή. Ο Θοδωρής απειλεί με μήνυση την Αγγέλα, την ώρα που η Κατερίνα και ο Παναγής απειλούν τον απαγωγέα μ’ έναν σουγιά. Θα τα καταφέρουν να το σκάσουν όμως;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved