Άσε μας ρε μαμά: Ο Μάθιου ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους για να γίνει πιο γόνιμος
Media

Άσε μας ρε μαμά: Ο Μάθιου ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους για να γίνει πιο γόνιμος

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (19/10), η Τζοβάνα προσπαθεί να τους πάρει όλους με το μέρος της ώστε να επαναστατήσουν απέναντι στα σκληρά μέτρα που έχει επιβάλλει η πεθερά της.

Υποψιασμένη η Ρωξάνη φέρνει την Όλγα στην εταιρία για να τους κατασκοπεύσει, ενώ εκμεταλλεύεται και την ευαισθησία του Σωτήρη για να αντλήσει πληροφορίες.
Ο Λευτέρης κλείνεται στο ασανσέρ μαζί με την κλειστοφοβική Νικόλ και η Νάντια περνάει κρίση ζήλειας όσο διαρκεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους. Ο Ζαχαρίας, απελπισμένος με την μάνα του, θέλει να προχωρήσει την σχέση του με την Ρωξάνη, ενώ ο Θωμάς μοιράζεται με τον Δημήτρη και τον Μπάμπη τις πίκρες της καρδιάς του. Την στιγμή που ο Βασίλης συνεχίζει να πολιορκεί την Κορίνα, ο Μάθιου ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους να γίνει πιο γόνιμος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Θωμάς ύστερα από την απόρριψη της Ρωξάνης τα έχει βάψει μαύρα. Η Έλλη μες στην τρελή χαρά οργανώνει το γάμο της, ενώ ο Δημήτρης με μισή καρδιά δοκιμάζει γαμπριάτικα κουστούμια υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη. Η Εριέττα, η μητέρα του Ζαχαρία, κάνει βροντερή εμφάνιση στο γραφείο του γιου της αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Ένα νέο καψόνι ξεκινάει για την οικογένεια Ταβουλαρέα, όταν η Ρωξάνη αποφασίζει να βάλει συναγερμό στην βίλα. Η Δανάη γνωρίζει στον Άρη τον κολλητό της, τον Αλέξη, αλλά ο Άρης δεν δείχνει να τον συμπαθεί. Κορίνα και Βασίλης στα πλαίσια συνεργασίας των δύο εταιριών θα έρθουν πολύ κοντά. Την ίδια στιγμή στη βίλα, η Τζοβάνα υποκινεί ανταρσία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved