Άσε μας ρε μαμά: Η Εριέττα πιάνει τη Ρωξάνη και τον Ζαχαρία στα πράσα
Media

Άσε μας ρε μαμά: Η Εριέττα πιάνει τη Ρωξάνη και τον Ζαχαρία στα πράσα

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (20/10), η Εριέττα πιάνει τη Ρωξάνη και τον Ζαχαρία στα πράσα, σε ρομαντικό δείπνο.

Η αντιπάθεια μεταξύ τους είναι άμεση και αμοιβαία. Δημήτρης και Έλλη κάνουν πρόβα το γαμήλιο χορό τους και τα αποτελέσματα είναι κωμικοτραγικά.
Κορίνα και Βασίλης προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τί συμβαίνει μεταξύ τους, ενώ ο Μπάμπης σε μια τυχαία συνάντηση θα ερωτευθεί τη Νάντια. Ο Ζαχαρίας, σε συμφωνία με τη Ρωξάνη, αποφασίζει να πατήσει πόδι στην Εριέττα, η οποία βάζει σκοπό να εξολοθρεύσει τη Ρωξάνη. Ο Μάθιου, υποψιασμένος από ένα πονηρό μήνυμα της Κορίνας, την παρακολουθεί και την βρίσκει σε συνάντηση με τον Βασίλη που τον βάζει σε σοβαρές υποψίες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Η Τζοβάνα προσπαθεί να τους πάρει όλους με το μέρος της ώστε να επαναστατήσουν απέναντι στα σκληρά μέτρα που έχει επιβάλλει η πεθερά της. Υποψιασμένη η Ρωξάνη φέρνει την Όλγα στην εταιρία για να τους κατασκοπεύσει, ενώ εκμεταλλεύεται και την ευαισθησία του Σωτήρη για να αντλήσει πληροφορίες. Ο Λευτέρης κλείνεται στο ασανσέρ μαζί με την κλειστοφοβική Νικόλ και η Νάντια περνάει κρίση ζήλειας όσο διαρκεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους. Ο Ζαχαρίας, απελπισμένος με την μάνα του, θέλει να προχωρήσει την σχέση του με την Ρωξάνη, ενώ ο Θωμάς μοιράζεται με τον Δημήτρη και τον Μπάμπη τις πίκρες της καρδιάς του. Την στιγμή που ο Βασίλης συνεχίζει να πολιορκεί την Κορίνα, ο Μάθιου ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους να γίνει πιο γόνιμος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved