Σασμός: Η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη
Media

Σασμός: Η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη

Θα καταφέρει η Αργυρώ να θολώσει τα νερά; Αντώνης και Μαρίνα έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει το οικόπεδο, προκαλώντας την οργή της Θοδώρας.

Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Στέλλας, μοιάζει ολοένα και περισσότερο αγεφύρωτο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Ο Μανόλης ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε για τη Μαίρη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ που βλέπουν τη σχέση τους να καταρρέει. Η Ντίνα κι ο Αντώνης επιστρέφουν από το Σαββατοκύριακο. Οι προθέσεις όμως του Αντώνη, όταν γυρίσουν, θα στεναχωρήσουν την Ντίνα. Ο Αντώνης καλεί σε δείπνο την Μαρίνα.

Ο Νικηφόρος βγαίνει από το νοσοκομείο και αν και τραυματισμένος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά της Τζένης. Σύννεφα μαζεύονται στον γάμο της Άσπας και του Κώστα. Η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης προχωράει κάνοντας τη Θοδώρα να σκυλιάσει.


Η Στέλλα ψάχνει να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη. Έτσι αποφασίζει να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της για να την ανακαλύψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved