Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σάββας ρίχνει στο τραπέζι έναν εκβιασμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σάββας ρίχνει στο τραπέζι έναν εκβιασμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η Φιλιώ αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Ηλία, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το σχέδιο του Σάββα, να βοηθήσει δήθεν στην απελευθέρωση της Κατερίνας και του Παναγή, ολοκληρώνεται με επιτυχία, και γίνεται ήρωας στα μάτια όλου του χωριού. Η Φένια είναι έτοιμη να βγάλει τις άδειες του γάμου, αλλά εκτός από τον γαμπρό, τώρα, έχει αντιρρήσεις και ο παπάς. Στο μεταξύ, η Μάρμω παθαίνει μια πολύ ξαφνική… άνοια και βρίσκεται όλως τυχαίως να συζητάει με τη Βαλέρια για τρούφες και Ιταλούς στην… Κατοχή!

Η απόπειρα του Παναγή και της Κατερίνας να στριμώξουν τον απαγωγέα πηγαίνει… κατά διαόλου. Ο Θοδωρής και ο Τζώρτζης αναζητούν τρόπους για να τους σώσουν, αλλά δεν έχουν και πολλές επιλογές. Λύση απελπισίας ο Κανέλλος, που έχει για βοηθούς του στην έρευνα την Αλίκη και τη Φένια, και ο παπάς που έχει για βοηθούς του σε όλα την προσευχή και το… μπινελίκι.

Η Φιλιώ αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Ηλία, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, την ώρα που η Καλλιόπη πιάνει, για ακόμη μια φορά, τη Βαλέρια να ψεύδεται ασύστολα. Η Αγγέλα κλαίει με μαύρο δάκρυ, αφού το τραγούδι της έχει πάει άκλαφτο και ο Παναγής ετοιμάζεται να επιτεθεί ξανά στον απαγωγέα ελπίζοντας πως… ο επιμένων νικά. Την ίδια ώρα, ο Σάββας, ρίχνει στο τραπέζι έναν εκβιασμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Τζίμη. Θα καταφέρει να τον στριμώξει και να πάρει τα λεφτά της απαγωγής;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved