Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο απαγωγέας της Γης της Ελιάς, η ηλικία, οι σπουδές και τα περίεργα μηνύματα
Media

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο απαγωγέας της Γης της Ελιάς, η ηλικία, οι σπουδές και τα περίεργα μηνύματα

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης υποδύεται τον απαγωγέας της Μυρτάλης στην πετυχημένη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς και σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα μάθαμε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ανέφερε χαρακτηριστικά για τον ρόλο του: «Ο ‘Αλέξης’ στη ‘Γη της Ελιάς’ ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, να μελετήσω έναν εμμονικό άνθρωπο. Για να κάνω τον ρόλο μου μελέτησα βιβλία ψυχολογίας».

Και πρόσθεσε: «Με τον ρόλο μου ευτυχώς δεν έχω κοινά στοιχεία, καλό είναι να μη γίνονται αυτά».

Μάλιστα, όπως ανέφερε δεν ήξερε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Μέχρι και σε μεγάλη ηλικία δεν ήξερα τι να κάνω επαγγελματικά. Μπήκα στο ΤΕΙ και κατάλαβα ότι δε θέλω να το κάνω. Ο πατέρας μου είναι ο σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης, είναι σκηνοθέτης στο θέατρο, είμαι από καλλιτεχνική οικογένεια…»!

Και συμπλήρωσε: «Έχω δουλέψει σερβιτόρος, σε μεταφορική, σε ξενοδοχείο. Στα social μου στέλνουν θετικά μηνύματα αλλά και πιο περίεργα και από γυναίκες και από άνδρες. Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε «θέλω να γίνω η Μυρτάλη σου»» και δεν δίστασε να πει ότι έχει κάνει μία σχέση μόνο στη ζωή του παρόλο που είναι 25 χρονών!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα αλλά και εντυπωσιακές φωτογραφίες με τον κούκλο, Αλέξανδρο Σκουρλέτη!

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η μέρα του δικαστηρίου φτάνει και ανακοινώνεται η απόφαση για τη ζωή της Μυρτάλης

Η γη της ελιάς: Συγκινεί ο Στέφανος: «Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο»

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως ο Αλέξης έχει αυτοκτονήσει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved