Μόλις Χθες: Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο - Υποψίες, φόβος και απειλές
Media

Μόλις Χθες: Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο - Υποψίες, φόβος και απειλές

Μόλις Χθες: Άλλο ένα επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ θα μας καθηλώσει στις οθόνες μας και το gossip-tv.gr έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά στιγμιότυπα.

Τι θα δούμε σήμερα...

Η συνομωσία του Σπύρου με την Έλενα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από ένα τυχαίο γεγονός. Η Λουίζα αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Σπύρος και η Έλενα γνωρίζονται και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια. Ενώ ο Ιάσονας φεύγει για την κλινική αποτοξίνωσης, ο Αντώνης σαμποτάρει την προσπάθεια της Δάφνης να σταθεί στα πόδια της βάζοντάς της υπνωτικά στο τσάι. Ο Ορέστης απειλεί την Κέλλυ ότι θα αποκαλύψει το παρελθόν της στον Χρήστο. Ενώ ο Θάνος με τη Μαρία προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από το “ατύχημα” της Μαρίας, κάποιος συνεχίζει να τους φοβερίζει. Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης ξεκινά τη διαδικασία για την αναγνώριση πατρότητας της Κατερίνας.

Δείτε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε πλάνα από το επεισόδιο:

Τι είδαμε χθες...

Ο Μιχάλης, με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, πάει να συναντήσει τη Λουΐζα και να ζητήσει εξηγήσεις. Ο Σπύρος εκβιάζει την Έλενα ότι θα την καταστρέψει εάν δεν κάνει ό,τι της λέει. Η Μαρία δεν αντέχει άλλο να κρύβει το μυστικό της και προειδοποιεί τον Αντώνη ότι θα το αποκαλύψει. Η Λουΐζα προβληματισμένη δεν ξέρει εάν πρέπει να πει την αλήθεια για την Κατερίνα στον Μιχάλη. Η Δάφνη ελπίζει ότι ο Ιάσονας θα καταφέρει να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ, κάτι που ο Αντώνης αμφισβητεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved