Νότης Χριστοδούλου: Δείτε τι κάνει σήμερα ο νικητής του πρώτου Fame Story
Media

Νότης Χριστοδούλου: Δείτε τι κάνει σήμερα ο νικητής του πρώτου Fame Story

Ο Νότης Χριστοδούλου μετά από καιρό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη και για το Fame Story, την απώλεια της μητέρας του και αποκάλυψε με τι ασχολείται σήμερα.

Ο Νότης Χριστοδούλου ανέφερε: «Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει. Από σκηνογράφος έγινα τραγουδιστής. Δεν ήξερα τίποτα από τραγούδι, ήξερα πως να λανσάρω τον Νότη. Είχα ανάγκη την επιβεβαίωση, γι’ αυτό κέρδισα. Την πρώτη φορά που πήγα στα νυχτερινά κέντρα τραγουδούσα κιόλας».

Και πρόσθεσε: «Με αναγνωρίζουν ακόμα στον δρόμο, δεν ένιωθα άβολα, το απολαμβάνω… Με φόβιζε η αναγνωρισιμότητα στην αρχή. Πριν 3 χρόνια μπήκα στο μετρό. Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε πόλεμο από καλλιτέχνες. Πήγαμε με τον Αντώνη Βαρδή σε συναυλία στον Βόλο, ανεβήκαμε στην σκηνή και όλοι φώναζαν το όνομά μου. Ο Βαρδής ήταν υποστηρικτικός».

Σήμερα ασχολείται με την σκηνογραφία σε μεγάλες τραγουδίστριες, όπως την Νατάσα Μποφίλιου, την Δήμητρα Γαλάνη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Νότης Χριστοδούλου: Απίστευτη αλλαγή στο look του - Είναι πραγματικά αγνώριστος!

Νίκος Μουτσινάς: «Μόνο με τον Νότη Χριστοδούλου δεν μιλάω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved