Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Ένας νέος Παύλος κάνει την εμφάνισή του, ο οποίος δέχεται τα πάντα με χαμόγελο
Media

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Ένας νέος Παύλος κάνει την εμφάνισή του, ο οποίος δέχεται τα πάντα με χαμόγελο

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Μια χαλασμένη πρίζα γίνεται αφορμή για να τσακωθούν η Δάφνη και ο Παύλος, μ’ εκείνη να τον κατηγορεί πως γκρινιάζει συνεχώς. 

Μια χαλασμένη πρίζα γίνεται αφορμή για να τσακωθούν η Δάφνη και ο Παύλος, μ’ εκείνη να τον κατηγορεί πως γκρινιάζει συνεχώς.

Προσπαθώντας να τη φτιάξει, τον χτυπάει το ρεύμα και, όταν συνέρχεται, αποφασίζει πως το γεγονός αυτό ήταν σημάδι της μοίρας. Ένας νέος Παύλος κάνει την εμφάνισή του, ο οποίος δέχεται τα πάντα με χαμόγελο, κάνει τα χατίρια όλων και έχει μόνιμα ένα καλό λόγο.

Γρήγορα όμως, η Δάφνη συνειδητοποιεί πως η μεταστροφή του δε θα τους βγει σε καλό, αφού όταν στην υπόθεση μπλέκεται ένα σπασμένο κινητό, η Νίνα, ο Οδυσσέας και ένα καινούριο τρεντ από την Κίνα, αρχίζει να μετράει απώλειες.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Μετά από μια τυχαία συζήτηση, ο Παύλος διαπιστώνει πως η Δάφνη του είχε πει ψέματα για το πόσους πρώην είχε πριν γνωριστούν.

Το γεγονός αυτό, του προκαλεί μεγάλη ταραχή και ξεκινάει έρευνα για το παρελθόν της, τη στιγμή που εκείνη έχει αναλάβει να οργανώσει τραπέζι για την Ηλιάνα και το νέο της σύντροφο.

Ο Μάκης βλέπει τυχαία τη Ρία με άλλο άντρα, παθαίνει σοκ και καταλήγει στο κρεβάτι με μια άγνωστη. Την ώρα του δείπνου όλοι θα ανακαλύψουν κάτι απρόσμενο. Η Ηλιάνα για το φλερτ της, η Ρία για το Μάκη, η Νίνα κι ο Οδυσσέας για το γαμπρό τους.

Διαβάστε επίσης:

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά»: Γνωρίστε έναν προς έναν τους χαρακτήρες της νέας σειράς του Open!

Άννα Ανδριανού: «Επεδίωξα να ξεκουράσω το μυαλό και την ψυχή μου»

Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Το να πηγαίνεις στη δουλειά και να περνάς καλά λειτουργεί σχεδόν θεραπευτικά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved