Ο Σταμάτης Φασουλής αποκαλύπτει: «Με πλήγωσε, ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα»
Media

Ο Σταμάτης Φασουλής αποκαλύπτει: «Με πλήγωσε, ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα»

Ο Σταμάτης Φασουλής έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που τον πλήγωσε.

Ο Σταμάτης Φασουλής σε κάθε συνέντευξη που δίνει είναι άκρως αποκαλυπτικός και μιλάει για όλους και για όλα χωρίς κανέναν δισταγμό.

Έτσι λοιπόν ο σκηνοθέτης και ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παράσταση «Ο Κήπος με τις αλήθειες» αλλά και σε ένα περιστατικό που τον στεναχώρησε αρκετά.

«Ο Κήπος με τις αλήθειες είναι ένα σύγχρονο έργο και το χρωστάω στη φίλη μου, Ελένη Ράντου, που μου το έδωσε να το διαβάσω. Η Ελένη ήθελε να ανεβάσει το έργο, αλλά ήταν μικρή για να παίξει τη μαμά και μεγάλη για να κάνει την κόρη. Τα παιδιά του έργου αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά, συναισθηματικά, σεξουαλικά», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ενώ συνέχισε, λέγοντας: «Μου απαγόρευσα να εκφράσω όλες τις αλήθειες μου γιατί δεν ήθελα να πληγώσω κόσμο. Προτιμώ το ζωτικό ψεύδος και όχι τις αλήθειες που πληγώνουν έναν άνθρωπο. Γνώρισα όλα τα συναισθήματα, αλλά όχι το μίσος. Υπήρξα σκληρός γιατί είχα το άλλοθι ότι επειδή είμαι σκληρός με εμένα, μπορώ να είμαι και με τους άλλους».

Στο τέλος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που του είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια και δεν μπορεί να το ξεχάσει μέχρι και σήμερα.

«Με πλήγωσε το ότι πήγα σε ένα θέατρο και υπήρχε μια φωτογραφία μου, στην οποία κάποιος μου είχε βγάλει τα μάτια με κατσαβίδι. Το σκέφτομαι και ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του…

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Φασουλής: «Υπήρξαν στιγμές που αισθάνθηκα ενοχή απέναντι στους συναδέλφους μου»

Ξεσπά η Μουτίδου κατά του Φασουλή: «Πιστεύετε ότι σπουδάσαμε θέατρο για να μας πιάνουν τα β@@@...»!

Σταμάτης Φασουλής: Απαντάει στις δηλώσεις - ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved