Μόλις Χθες: Η Κέλλυ τινάζει στον αέρα τον γάμο με τον Χρήστο
Media

Μόλις Χθες: Η Κέλλυ τινάζει στον αέρα τον γάμο με τον Χρήστο

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (21/10), η Λουΐζα και ο Μιχάλης αποφασίζουν να πουν το συντομότερο και με όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο την αλήθεια στην Κατερίνα.

Ο Σπύρος όμως της αποκαλύπτει πως ο Μιχάλης είναι ο δολοφόνος του παππού της. Η Μαρία δεν αντέχει άλλο την στάση του Αντώνη και τον φέρνει προ των ευθυνών του. Ο Αντώνης σαμποτάρει την προσπάθεια της Δάφνης να σταθεί στα πόδια της βάζοντας της υπνωτικά στο τσάι. Η Κέλλυ τινάζει στον αέρα τον γάμο με τον Χρήστο, λέγοντάς του την αλήθεια για το πρώην επάγγελμά της. Η Χριστίνα, που γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τη ληστεία στην τρατορία, αποφασίζει να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες» είδαμε...

Ο Μιχάλης και η Έλενα μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι, με την Έλενα να προσπαθεί διακριτικά να κάνει αυτό που της ζήτησε ο Σπύρος. Η Νόρα βγαίνει για φαγητό με τον Σταύρο. Η συνάντηση Λουίζας, Μιχάλη και Σπύρου γίνεται αφορμή μίας ακόμη αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο άντρες. Ο Ζήσης παρασύρει το Θωμά και τον πείθει να κάνουν διάρρηξη. Η κατάσταση ξεφεύγει όμως με αποτέλεσμα ο Θωμάς να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος. Η Μαρία δεν αντέχει άλλο την στάση του Αντώνη και τον φέρνει προ των ευθυνών του.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο - Η Μαρία δίνει τελεσίγραφο στον Αντώνη

Μόλις Χθες: Άσχημα μπλεγμένος ο Θωμάς μετά τη διάρρηξη

Μόλις Χθες: Ο Ιάσονας ετοιμάζεται να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved