Μόλις Χθες: Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο - Η Μαρία δίνει τελεσίγραφο στον Αντώνη
Media

Μόλις Χθες: Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο - Η Μαρία δίνει τελεσίγραφο στον Αντώνη

Μόλις Χθες: Τετάρτη σήμερα (20/10) με ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο στη σειρά του ΣΚΑΙ. Το gossip-tv.gr εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα.

Τι θα δούμε σήμερα...

Ο Μιχάλης και η Έλενα μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι, με την Έλενα να προσπαθεί διακριτικά να κάνει αυτό που της ζήτησε ο Σπύρος. Η Νόρα βγαίνει για φαγητό με τον Σταύρο. Η συνάντηση Λουίζας, Μιχάλη και Σπύρου γίνεται αφορμή μίας ακόμη αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο άντρες. Ο Ζήσης παρασύρει τον Θωμά και τον πείθει να κάνουν διάρρηξη. Η κατάσταση ξεφεύγει όμως, με αποτέλεσμα ο Θωμάς να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος. Η Μαρία δεν αντέχει άλλο την στάση του Αντώνη και τον φέρνει προ των ευθυνών του.

Δείτε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα στη gallery:

Δείτε απόσπασμα:

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες»...

Η κατάσταση ανάμεσα στη Λουΐζα και τον Μιχάλη περιπλέκεται ακόμα περισσότερο έπειτα από το φιλί τους, ενώ η συνομωσία του Σπύρου με την Έλενα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από ένα τυχαίο γεγονός. Η Νόρα συναντιέται με τον Σταύρο για να φάνε μαζί και περνάει μια όμορφη βραδιά, που θα ήθελε να επαναληφθεί. Ο Αντώνης ζητάει κι άλλο χρόνο από τη Μαρία, όσο ο Ιάσονας ετοιμάζεται να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Άσχημα μπλεγμένος ο Θωμάς μετά τη διάρρηξη

Μόλις Χθες: Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο - Υποψίες, φόβος και απειλές

Μόλις Χθες: Ο Ιάσονας ετοιμάζεται να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved