Άγριες Mέλισσες: O Δούκας βλέπει το άλλοθι του να γκρεμίζεται
Media

Άγριες Mέλισσες: O Δούκας βλέπει το άλλοθι του να γκρεμίζεται

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας βλέπει το άλλοθι του να γκρεμίζεται και ο Θανόπουλος προτείνει να ομολογήσει.

Ο Ακύλας, όμως, έχει μια ανατρεπτική πρόταση να του κάνει. Τι θα αποφασίσει ο Δούκας; Η κίνηση του Πέτρου έχει προκαλέσει αναταραχή και ενώ οι υποψίες σύντομα πέφτουν πάνω του εκείνος είναι αποφασισμένος να μάθει για τον αδελφό του. Η Ελένη, με τη βοήθεια του Νέστορα, μπαίνει μυστικά στην ΕΣΤΙΑ για να μαζέψει περισσότερες πληροφορίες, ενώ οι αδελφές της ενημερώνουν το καφενείο ποιος κρύβεται πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου.

Ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση σε σχέση με το μαγαζί. Ο Μπάμπης δοκιμάζει τον Βάϊο εξοργίζοντας τον Γαϊτάνη τη στιγμή που ο Κυριάκος με την Ουρανία φτάνουν στην Λέρο. Η Κορίνα βρίσκει ένα στοιχείο που ενισχύει τις υποψίες της πως η μητέρα της έχει εραστή…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Νικηφόρος, απογοητευμένος απ’ τη συμπεριφορά του Κωνσταντή, αποφασίζει να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο. Θα καταφέρει ο Κωνσταντής να του αλλάξει γνώμη; Ο Μπάμπης υποψιάζεται τον διπλό ρόλο του Βάιου και αποφασίζει να τον ξεσκεπάσει, μ’ ένα παράτολμο σχέδιο.

Ο Μελέτης και ο Άγγελος θα έρθουν αντιμέτωποι σε μια σφοδρή σύγκρουση, ενώ η επίσκεψη του Ζάχου στην εφημερίδα του Πέτρου θα έχει άσχημη κατάληξη. Στη δίκη, ο Δούκας θα βρεθεί μπροστά σε μια τρομερά δυσάρεστη εξέλιξη. Η Ελένη βεβαιώνεται πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω απ’ τη δίωξη του Λάμπρου και παίρνει την απόφαση ν’ αντιμετωπίσει τον εχθρό… εκ των έσω. Ο Πέτρος ετοιμάζει ένα μεγάλο χτύπημα, προκειμένου να μάθει την αλήθεια για τον αδελφό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved