Elif: Η Πάρλα πολεμάει την Ασλί
Media

Elif: Η Πάρλα πολεμάει την Ασλί

Elif: Η Ασλί πιάνει δουλεία στην εταιρεία των Χακτανίρ και, όπως θα δούμε, εντυπωσιάζει, αλλά και γοητεύει τον Κερέμ.

Ωστόσο, η Πάρλα παρατηρεί πως οι δυο τους είναι κοντά και αρχίζει ένα σχέδιο με τη βοήθεια της Κιγιμέτ προκειμένου να διώξει την Ασλί τόσο από την εταιρεία όσο και από τη "

H Ασλί, έπειτα από κάποια τυχαία γεγονότα, γνωρίζεται με τον Κερέμ και οι δυο τους έχουν έναν μεγάλο τσακωμό ύστερα από μία παρεξήγηση. Ωστόσο, ο Κερέμ ζητάει από την κοπέλα να πιάσει δουλειά στην επιχείρησή τους ως η προσωπική του βοηθός και γραμματέας. Εκείνη, όμως, είναι θυμωμένη και αρνείται. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν ζητούν συγγνώμη στην Ασλί εκ μέρους του Κερέμ για ό,τι συνέβη και προσπαθούν να την πείσουν να επιστρέψει στην εταιρεία. Η κοπέλα δεν θέλει και δείχνει αποφασισμένη για αυτό. Όμως η Μπιρτσέ και ο Ακίν δεν καταθέτουν τα όπλα και τελικά αποφασίζει να πάει στην εταιρεία και να μιλήσει με τον Κερέμ λέγοντας του πως δέχεται την προσφορά του. Ο νεαρός είναι πολύ ευχαριστημένος και της αναθέτει αμέσως τα καθήκοντα της, καθώς έχει μία πολύ σημαντική συνάντηση. Οι μέρες περνούν και η Ασλί κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα εντυπωσιάζοντας όσους συνεργάζονται μαζί της. Ο Κερέμ μιλάει για εκείνη στο προσωπικό και την επαινεί.

Ωστόσο, ο θαυμασμός του Κερέμ για την Ασλί δεν περνάει απαρατήρητος από την Παρλό, η οποία ενοχλείται πολύ. Από την άλλη, η Ασλί συναντάει τη Ρανά στην εταιρεία και τελευταία της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τη συμπαθεί καθόλου. Μάλιστα, διαπιστώνει πως η Ρανά κάνει κάποιες κινήσεις πίσω από την πλάτη του Κερέμ και σκέφτεται να τον προ-ειδοποιήσει. Λίγο μετά, η Πάρλα συναντάει μια κοπέλα στην εταρεία και πιστεύει πως αυτή είναι η Ασλι για την οποία μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια. Παράλληλα, η Ασλί συνεχίζει να εκπλήσσει θετικό τον Κερέμ με τις γνώσεις της.

Ωστόσο, η Πάρλα δεν ζηλεύει που οι δύο τους βρίσκονται συνέχεια, γιατί πιστεύει πως είναι η άλλη κοπέλα που συνάντησε, η οποία δεν είναι όμορφη. Ομως, όλα ανατρέπονται όταν η Ασλί επισκέπτεται τον Κερέμ στην έπαυλη για να μιλήσουν. Τότε, η Πάρλα διαπιστώνει ποια είναι η πραγματική Ασλί και η αντίδραση της είναι έντονη! Συνειδητοποιεί πως είναι η κοπέλα που είχε δει ο Κερέμ στον δρόμο και την είχε περάσει για τη Σουρεϊγιό. Από εκείνη τη στιγμή, βάζει στόχο να την απομακρύνει από τον νεαρό με κάθε τρόπο. Σε αυτό θα τη βοηθήσει η Κιγιμέτ, η οποία καταλαβαίνει πως η Πάρλα είναι έξαλλη από ζήλια. Μαζί ετοιμάζουν ένα σχέδιο εναντίον της Ασλί. Έτσι, τις επόμενες μέρες η Πάρλα ξεκινάει πόλεμο στην κοπέλα. Εκτός του ότι της φέρεται άσχημα και την προσβάλλει με την πρώτη ευκαιρία, προσπαθεί να τη διώξει και από την εταιρεία.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved