Καινούργιου: Το άλμπουμ από το πρώτο ταξίδι με την κόρη της στο Παρίσι – «Το γνώρισα για πρώτη φορά»
Showbiz

Καινούργιου: Το άλμπουμ από το πρώτο ταξίδι με την κόρη της στο Παρίσι – «Το γνώρισα για πρώτη φορά»

Μια διαφορετική θέση έχει πλέον το Παρίσι στην καρδιά της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην αγαπημένη της πόλη, αυτή τη φορά όμως δεν ταξίδεψε μόνη.

Μαζί της ήταν ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, και η πέντε μηνών κόρη τους, Ξένια, με την οποία έζησε το πρώτο οικογενειακό ταξίδι τους.

Συμβουλές από μαμάδες για το πρώτο ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου στο Παρίσι με την κόρη της

katken8517886397933979721130526184760226551556.jpg

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όχι απλώς στιγμιότυπα από την απόδρασή τους, αλλά και τα συναισθήματα που της προκάλεσε η επιστροφή σε έναν τόπο που γνωρίζει καλά. Μόνο που αυτή τη φορά όλα έμοιαζαν διαφορετικά.

Η μητρότητα άλλαξε, όπως εξομολογείται, τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζει ακόμη και μέρη που έχει επισκεφθεί πολλές φορές. Οι δρόμοι και οι γειτονιές του Παρισιού απέκτησαν καινούργιο νόημα, καθώς πλέον τους περπατούσε κρατώντας το χεράκι της κόρης της.

Οι πρώτες οικογενειακές αναμνήσεις

Στην ανάρτησή της, η Κατερίνα Καινούργιου περιγράφει με ιδιαίτερη συγκίνηση αυτή την πρώτη κοινή απόδραση της οικογένειάς της, εξηγώντας πως η παρουσία της μικρής Ξένιας άλλαξε την εμπειρία της.

«Έχω περπατήσει πολλές φορές στους δρόμους του Παρισιού. Έχω δει τα φώτα του, έχω χαθεί στις γειτονιές του, έχω κρατήσει πολλές όμορφες αναμνήσεις από αυτή την πόλη. Αλλά αυτή τη φορά… ήταν αλλιώς. Αυτή τη φορά δεν ήρθα απλώς στο Παρίσι. Ήρθαμε μαζί. Η οικογένειά μου. Οι τρεις μας…

Το πρώτο μας ταξίδι με την κόρη μας… Το πρώτο ταξίδι αυτής της καινούργιας ζωής που χτίζουμε μαζί. Και ξαφνικά, μέρη που είχα δει τόσες φορές έμοιαζαν διαφορετικά. Γιατί τώρα τα κοιτούσα κρατώντας το μικρό της χεράκι. Γιατί δίπλα μου ήταν ο άνθρωπός μου και μαζί μας το μικρό μας θαύμα… Γιατί αυτή τη φορά δεν δημιουργούσα απλώς αναμνήσεις από ένα ταξίδι… δημιουργούσαμε τις πρώτες αναμνήσεις της δικής μας οικογένειας.

Μπορεί εκείνη να είναι πολύ μικρή για να θυμάται αυτές τις μέρες. Εγώ όμως θα τις θυμάμαι για πάντα…»

«Το Παρίσι μαζί σας, το γνώρισα για πρώτη φορά»

Η παρουσιάστρια στάθηκε και σε κάτι ακόμη που συνειδητοποίησε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη γαλλική πρωτεύουσα: πως ένα γνώριμο μέρος μπορεί να αποκτήσει εντελώς διαφορετική σημασία όταν το μοιράζεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς.

«Και κάπου ανάμεσα στους δρόμους του Παρισιού συνειδητοποίησα πως τα πιο όμορφα ταξίδια δεν είναι πάντα εκείνα που σε πηγαίνουν σε μέρη που δεν έχεις ξαναδεί. Είναι εκείνα που σε κάνουν να βλέπεις με καινούργια μάτια μέρη που νόμιζες ότι ήδη γνώριζες.

Το Παρίσι το ήξερα. Αλλά το Παρίσι μαζί σας, το γνώρισα για πρώτη φορά. Σας στέλνω την αγάπη μου …τα λέμε σύντομα», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Για την ίδια, λοιπόν, το συγκεκριμένο ταξίδι δεν ήταν απλώς μια ακόμη επίσκεψη στο Παρίσι. Ήταν η πρώτη κοινή απόδραση της οικογένειάς της και μια συλλογή από στιγμές που, όπως η ίδια παραδέχεται, μπορεί η μικρή Ξένια να μην μπορέσει να θυμηθεί μεγαλώνοντας, όμως η μητέρα της θα κρατήσει για πάντα.

https://www.instagram.com/p/Dc6z6H-iNhm/
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved