Άγριες μέλισσες: Η εξέλιξη που δεν περιμέναμε - Τι θα συμβεί με τον Κωνσταντή
Media

Άγριες μέλισσες: Η εξέλιξη που δεν περιμέναμε - Τι θα συμβεί με τον Κωνσταντή

Άγριες μέλισσες: Η Ζωή δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Κωνσταντή. 

Είναι ο άντρας που την έκανε να νιώσει γυναίκα ερωτικά, κάτι που ο Ακύλας δεν κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια στο γάμο τους.

Η Ζωή είναι ερωτευμένη μαζί του και δεν τον βλέπει απλώς ως εραστή. Για εκείνη ο Κωνσταντής είναι ο άνθρωπος που θέλει να την κρατάει συνέχεια στην αγκαλιά του. Για τον Κωνσταντή δεν ισχύει το ίδιο. Εκείνος μία γυναίκα αγάπησε και αυτή δεν είναι άλλη από τη Δρόσω, την οποία έχει θάψει βαθιά στην καρδιά του γιατί δεν μπορεί να είναι μαζί της. Καμία δεν μπορεί να πάρει τη θέση της. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που έγινε αλκοολικός. Όταν η Ζωή όμως πηγαίνει σπίτι του Κωνσταντή, του εξομολογείται τα πάντα για τον Ακύλα και του λέει πως αυτή τον κατέδωσε στην αστυνομία. Ο Κωνσταντής μετά από αυτή την αποκάλυψη αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι τη Ζωή. Ως γυναίκα του αρέσει αλλά δεν έχει αισθήματα για κείνη. Η παράνομη ερωτική τους σχέση θα συνεχιστεί, αλλά με απρόοπτες και επικίνδυνες εξελίξεις.

Η Κορίνα, που δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τη μητέρα της, καταλαβαίνει πως έχει εραστή και το ομολογεί στον πατέρα της. Τότε ο Ακύλας αρχίζει την παρακολούθηση προκειμένου να βεβαιωθεί πως η γυναίκα του έχει παράλληλη ερωτική σχέση. Οταν το ανακαλύπτει, η ζωή του Κωνσταντή μετράει αντίστροφα. Ο Ακύλας θέλει να τον βγάλει από τη μέση με τον πιο σκληρό τρόπο.

Πηγή:TVmania

Δείτε την παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved