Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητώ δημόσια συγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες» (Video)
Media

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητώ δημόσια συγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες» (Video)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ζήτησε δημόσια συγνώμη από όλους τους Έλληνες μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του για το ελληνικό #metoo ο Λευτέρης Πετρούνιας εξήγησε τι συνέβη και ζήτησε συγνώμη.
Να θυμίσουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε δηλώσει: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο…».

Σήμερα λοιπόν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Νιώθω χρέος μου προς όλους τους Έλληνες να ζητήσω συγνώμη για αυτή τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου. Σκεπτόμενος το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς ρωτήθηκα για το κίνημα #metoo στον αθλητισμό. Μίλησα για κάποιες καταγγελίες που έγιναν στον αθλητισμό για ψυχολογική βία και όχι για σεξουαλική. Ξεκαθάρισα πως δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για τα περιστατικά αυτά, αλλά λανθασμένα άφησα την παραμικρή αμφιβολία, εννοώντας ότι προερχόμαστε από ένα πάρα πολύ σκληρό χώρο, ενώ αν όντως υπήρχε περιστατικό ψυχολογικής βίας, τότε θα ήμουν υποστηρικτής του ανθρώπου που θα βρισκόταν σε αυτή τη δύσκολη θέση και ψυχολογία. Στάθηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο δίπλα στη Σοφία Μπεκατώρου και σε όλο αυτό το δράμα που υπέστη. Το κοινοποίησα αρκετές φορές. Ήμουν αυτός που μπήκε χέρι – χέρι μαζί με την Άννα Κορακάκη συμβολίζοντας την ισότητα των δύο φίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Πετρούνιας: Άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του για το #metoo αλλά επιχειρεί να τις σβήσει αμέσως!

Σκορδά – Λιάγκας για το ξέσπασμα Πετρούνια και τo #metoo: «Η τοποθέτησή του είναι λάθος» (Video)

Λευτέρης Πετρούνιας: Ξέσπασε on camera: «Λυπάμαι πολύ»! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved