Άγριες μέλισσες: Η κίνηση ματ και η συμμαχία που δεν περιμέναμε
Media

Άγριες μέλισσες: Η κίνηση ματ και η συμμαχία που δεν περιμέναμε

Άγριες μέλισσες: Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν η Ελένη και η Ζωή προκειμένου να καταστρέψουν τον Ακύλα και να τον κλείσουν για πάντα στη φυλακή.

Ένα αρχαίο ρητό λέει «φόβου τους Δαναούς και δώρα φέροντας», αλλά στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να αλλάξει σε «φόβου τη Σταμίρη», η όποια έχει βάλει σκοπό της ζωής της να αποδείξει την αθωότητα του Λάμπρου, να τον σώσει από το απόσπασμα και να ξεσκεπάσει το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα Μεγαρίτη.

Παρά τις προειδοποιήσεις των αδελφών της, του Ζάχου, αλλά και των δικών της ανθρώπων, εκείνη δεν πτοείται και συνεχίζει να κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια βάζοντας τη ζωή της σε μεγάλο κίνδυνο. Ωστόσο, με κάποιο τρόπο πάντα ο Ζάχος είναι εκεί για να τη γλιτώσει από τα χειρότερα, όμως για πόσο θα μπορεί και εκείνος να την προστατεύει; Την ίδια ώρα ο Ακύλας από τη μια προχωράει το έργο του αεροδρομίου με τον Δούκα και από την άλλη συνεχίζει να υφαίνει τα σατανικά του σχέδια για τις Σταμίρη. Αυτή τη φορά επιστρατεύει και την ίδια του τη γυναίκα, την οποία υποχρεώνει να έχει από κοντά την Ελένη και να την κάνει φίλη της προκειμένου να την εμπιστευτεί και να της λέει τα μυστικό της. Η Ζωή δέχεται... Ομως ο Ακύλας δεν αντιλαμβάνεται πως η σύζυγός του έχει άλλα σχέδια για εκείνον!

Η Ελένη από το πουθενά βρέθηκε ξαφνικά με δύο ισχυρούς συμμάχους, τον Λευτέρη και τη Ζωή Μεγαρίτη, ακολουθώντας το ρητό πως τον εχθρό πρέπει να τον πολεμάς εκ των έσω! Τόσο ο γιος του Ακύλα όσο και η γυναίκα του τον μισούν σε τέτοιο βαθμό που θα έκαναν συμφωνία ακόμα και με τον διάβολο προκειμένου να τον διαλύσουν! Η Ζωή πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης, η οποία εκπλήσσεται που τη βλέπει εκεί. Με συνοπτικές διαδικασίες, η Ζωή αμέσως λέει στην Ελένη το σχέδιο που έχει προκειμένου να καταστρέψουν τον Ακύλα, ενώ η Μεγαρίτη διαβεβαιώνει τη Σταμίρη πως θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση της σε όλα. Η Ελένη βρίσκει από το πουθενά έναν ανεπάντεχο σύμμαχο, ενώ παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να βοηθάει κι εκείνος με τον τρόπο του τις τρεις αδελφές, αφού η θέση που έχει αναλάβει στο πολιτιστικό γραφείο της περιφέρειας του επιτρέπει να έχει πρόσβαση σε πολλά... αρχεία και γραφεία!

Ο Γαϊτάνης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Προκοπή και τον Μπάμπη για να φύγουν από τη Λέρο, όμως το τίμημα θα είναι βαρύ! Κι αυτό γιατί θα πρέπει να του αποκαλύψουν τι έγραφε το γράμμα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη. Προκόπης και Μπάμπης, παρά τη δελεαστική πρόταση που τους κάνει ο διοικητής, εκείνοι δεν προδίδουν τον Λάμπρο και «θυσιάζονται» για χάρη του. Ωστόσο, ο Ακύλας για να δείξει πως είναι καλός και πως τηρεί τις υποσχέσεις του, δίνει εντολή να αφήσουν τον Μπάμπη να επιστρέψει και τα νέα κάνουν τον γύρο του Διαφανίου, ενώ ο Κυριάκος με την Ουρανία πετάνε από τη χαρά τους. Αργότερα θα ακολουθήσει και ο Προκοπής, ενώ για τον Λάμπρο τα πράγματα είναι πιο δυσοίωνα, καθώς οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι σκληρές και θα περάσει από στρατοδικείο, το οποίο και θα τον καταδικάσει με θάνατο στο απόσπασμα.

Πηγή:ΤV24

Δείτε την παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved