Λιάγκας – Σκορδά: Χαμός με τη δήλωση κρατούμενου για τον Λιγνάδη στην εκπομπή του Σρόιτερ
Media

Λιάγκας – Σκορδά: Χαμός με τη δήλωση κρατούμενου για τον Λιγνάδη στην εκπομπή του Σρόιτερ

Με αφορμή την εκπομπή, Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος πήγε στις φυλακές της Τρίπολης και μία δήλωση ενός κρατούμενου για τον Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσε αντιδράσεις, έγινε χαμός ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

Ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στις φυλακές Τρίπολης έκανε η εκπομπή «Αυτοψία».

Ο Αντώνης Σρόιτερ με την κάμερα της εκπομπής πραγματοποίησε αυτοψία στις φυλακές Τρίπολης, τις φυλακές των στιγματισμένων.

Για πρώτη φορά, τηλεοπτικός φακός μπήκε στην φυλακή, όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα. Κατέγραψε τα κελιά, τις συνθήκες διαβίωσης και την καθημερινότητα τους.

Οι κρατούμενοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, για τα αδικήματα, τις ποινές τους και τη ζωή στη φυλακή και… για την παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησαν, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ένας εξ αυτών είπε: «Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί δόθηκε στους κρατούμενος να έχουν μία εμπειρία, να γνωρίσουμε έναν πάρα πολύ καλό σκηνοθέτη και να συμμετέχουμε… Ήταν τύχη.»!

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, Το πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήταν τύχη που μπήκε ο Λιγνάδης φυλακή και τους σκηνοθέτησε…»!

Η Φαίη Σκορδά είπε «αυτό το κομμάτι ήταν άτοπο… όταν ακούω κρατούμενο, που έχει δικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα, δεν θέλω να τον ακούσω να λέει για τα 200 χρόνια για τον εορτασμό… Τη μια στιγμή; Είναι η προσωπική μου θέση… Θα μπορούσε να μην μπει αυτό το απόσπασμα»!

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αντίθετη άποψη… «Αυτή τη στιγμή δύο προβεβλημένοι Έλληνες, ο Λιγνάδης και ο Φιλιπππίδης είναι στη φυλακή..»!

«Άρα πας να πάρεις παράπλευρα το αποκλειστικό…. Το κάνουν και τα μεσημεριανά χρόνια»!

Ο δε Λιάγκας τότε φόρτωσε και της είπε «είναι δημοσιογραφική επιτυχία….»!

Δείτε την ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά!

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στο Πρωινό: Λιάγκας σε Πετράκο: «Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα;»

Σκορδά – Λιάγκας για το ξέσπασμα Πετρούνια και τo #metoo: «Η τοποθέτησή του είναι λάθος» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved