Λιάγκας: Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πετρούνια: «Όταν κάνεις μια μα@@@ία, δεν είσαι έτοιμος να…»
Media

Λιάγκας: Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πετρούνια: «Όταν κάνεις μια μα@@@ία, δεν είσαι έτοιμος να…»

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λευτέρη Πετρούνια, μετά τις δηλώσεις για το #metoo που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό: «μίλησα με τον Λευτέρη Πετρούνια πολλή ώρα χθες το βράδυ. Πριν βγει στον Χατζηνικολάου. Και μου είπε πως το μεγάλο του λάθος ήταν πως επειδή χθες η Μιλλούση έβλεπε την εκπομπή μας, όταν είπα να καλέσουμε τον Λευτέρη να βγει στον αέρα, έπρεπε εκείνη την ώρα να βγει και να πει συγγνώμη και ότι εννοούσε κάτι άλλο. Αν έβγαινε εκείνη την ώρα δε θα υπήρχε αυτή η κατακραυγή. Θα ήταν μικρότερη. Για να μην κρεμάμε ανθρώπους. Δε μου αρέσει. Και εγώ το έχω υποστεί»

Και πρόσθεσε:: «Όταν κάνεις μια μα@@ία δεν είσαι έτοιμος εκείνη την ώρα, μέσα σε ένα λεπτό να πεις συγγνώμη. Θέλει μέσα σου να καταλάβεις, γιατί βάλλεσαι από παντού. Το παιδί κατάλαβε πως είπε βλακεία και το διόρθωσε το βράδυ».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε πει:

«ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Ολυμπιονίκης ζήτησε συγγνώμη: «Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου». Και συνέχισε: «Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας. Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου» είπε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή: «Μίλησα με τη Βασιλική Μιλλούση. Ήταν πολύ χάλια, έκλαιγε»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητώ δημόσια συγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες» (Video)

Πετρούνιας: Άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του για το #metoo αλλά επιχειρεί να τις σβήσει αμέσως!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved