Πλάνταξε στο κλάμα η Κατερίνα Καινούργιου – Τι συνέβη στην παρουσιάστρια (video)
Media

Πλάνταξε στο κλάμα η Κατερίνα Καινούργιου – Τι συνέβη στην παρουσιάστρια (video)

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της με όλα όσα άκουσε για την ζωή του Νίκου Μπάρκουλη.

Καλεσμένοι στην σημερινή εκπομπή (22/10) της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» ήταν ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος και η σύζυγός του Μαρία Μπάρκουλη.

Η Μαρία Μπάρκουλη ήταν άκρως αποκαλυπτική και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει σαν οικογένεια, το bullying που δέχτηκε σε μικρή ηλικία ο Νίκος αλλά και για την δύσκολη οικονομική τους κατάσταση.

Μια άκρως συγκινητική δήλωση της Μαρίας Μπάρκουλη ήταν αρκετή για να κάνει την παρουσιάστρια να πλαντάξει στο κλάμα αλλά και να συγκινήσει και το τηλεοπτικό κοινό.

«Κάποια στιγμή με πιάνει μια κυρία από το γηροκομείο και μου λέει “Ξέρεις τι κάνει το παιδί σου; Δουλεύει στα μνημόσυνα και φτιάχνει καφέδες”. Τον ρώτησε ένας κύριος γιατί τόσο μικρό παιδί δουλεύει και εκείνος είπε για να μαζέψει λεφτά να βγάλει τον μπαμπά του όσο πιο γρήγορα γίνεται από εκεί. Όσα συγγνώμη και αν του ζητήσω δε θα εξιλεωθώ ποτέ γι΄αυτό το παιδί. Την τελευταία φορά που μπήκε εντατική ο Ανδρέας ήταν μόνο του στο σπίτι, δεν ήθελε να πάει πουθενά και έπεσε το ανοσοποιητικό του, μου έδωσαν από το νοσοκομείο γέλι που βάζουν στους καρκινοπαθείς να μπορέσει το παιδί να καταπιεί έστω νερό».

Ακούγοντας αυτά τα λόγια, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Συγγνώμη που συγκινούμαι αλλά γνωρίζοντάς τον και μιλώντας και με τον Νίκο τον Κοκλώνη για όλα αυτά που έχει περάσει… τον θαυμάζω πάρα πολύ γιατί έχει πάρει από τόσο νωρίς τη ζωή στα χέρια του και είναι τόσο δεμένος με την οικογένεια που πολλές φορές με τους ρυθμούς της κοινωνίας την έχουμε λίγο ξεχάσει».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Super Κατερίνα: Αποχώρησε από την εκπομπή της Καινούργιου και το ανακοίνωσε on air!

Επικό... τρολάρισμα στην Κατερίνα Καινούργιου! Της είπαν ότι με τα γυαλιά μοιάζει με την... Τούτσι!

Κατερίνα Καινούργιου: Άφωνη η παρουσιάστρια με την καλεσμένη που μπήκε στο πλατό! «Είσαι έγκυος;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved