Σασμός: Αυτές οι δύο σκηνές σόκαραν την «Σεμίνα» (Video)
Media

Σασμός: Αυτές οι δύο σκηνές σόκαραν την «Σεμίνα» (Video)

H Εριέττα Μανούρη εισέβαλε στο Σασμό και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα», τόσο για τη σειρά στην οποία υποδύεται τη Σεμίνα, τις δύο σκηνές που την έχουν σοκάρει και αποκάλυψε αν θα παντρευτεί τον Ανάσταση Ροϊλό.

Αρχικά είπε για τη σειρά, Σασμός: «Είναι δύο σκηνές που με σόκαραν. Η μία είναι με τον Διονύση και είναι ερωτική, αλλά όχι με την καλή έννοια. Δυσκολευτήκαμε πολύ να τη γυρίσουμε, αλλά θεωρώ ότι είναι καλό να δείξουμε πως έρχεται η λύτρωση μετά. Η άλλη σκηνή είναι με τη μητέρα μου και είναι η πιο σημαντική σκηνή που θέλω να γυρίσω και αφορά το παρελθόν της Σείανε και είναι πολύ έντονη»!

Και στη συνέχεια η Εριέττα Μανούρη αναφέρθηκε στον Αναστάση Ροϊλό κι αν πρόκειται να παντρευτούν: «Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω εγώ; Σε γάμο δύσκολα πολύ. Βέβαια δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή. Ο γάμος όμως δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου. Δεν θα ερχόταν ο αγαπημένος με μονόπετρο, γιατί νομίζω αυτά τα καταλαβαίνεις. Όταν είσαι στο ίδιο κεφάλαιο με τον άλλον άνθρωπο, κυλάει το πράγμα ομαλά και δεν χρειάζεται να έχουμε τέτοιες βεβιασμένες σκέψεις. Τι διαφορά έχει ο γάμος στην ουσία; Αυτά είναι τυπικά, για άλλους λόγους γίνονται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Super Κατερίνα!

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Θα γίνει χαμός-Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Σασμός: Ο Μανόλης σκέφτεται πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved