Η Γη της Ελιάς: Δώρα Χρυσικού: «Η Αρετή θα πάθει κάτι τραγικό και ο Στάθης δεν θα τη χωρίσει»
Media

Η Γη της Ελιάς: Δώρα Χρυσικού: «Η Αρετή θα πάθει κάτι τραγικό και ο Στάθης δεν θα τη χωρίσει»

Η Γη της Ελιάς: Ο ρόλος της Αρετής είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της Δώρας Χρυσικού.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς προσεγγίζει την ηρωίδα της, αν θα αντιληφθεί ότι ο άντρας την απατάει, ενώ αποκάλυψε αν θα χωρίσει με τον Στάθη.

Πώς προσεγγίζεις την Αρετή;

Κανείς ρόλος δεν είναι απόλυτα κακός ή απόλυτα καλός. Δεν υπάρχουν όρια και άκρα. Υπάρχουν ρωγμές σε όλους τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι εξελίσσονται και βγάζουν με τον καιρό ένα άλλο πρόσωπο. Η Αρετή επί της ουσίας είναι δύσκολος άνθρωπος, που δεν αφήνει τους οικείους της να αναπνεύσουν. Είναι μονοκόμματη, εγωκεντρική, πεισματάρα, δεν έχει ευελιξία. Δεν βλέπει πόσο τυχερή είναι και πόσο καλά παιδιά έχει, αλλά τα καταπιέζει συνεχώς. Πιστεύω ότι μέσα της η ίδια νιώθει ανασφαλής, γι' αυτό και φωνάζει τόσο. Φωνάζει Ι και μετά το ξεχνάει, όμως οι ψ άλλοι έχουν πληγωθεί. Ξέρει ότι η κόρη της, η Βασιλική, -έχει τα κότσια να μείνει μόνη της, να ζήσει, άρα είναι πιο δυνατή από αυτήν. Απλά η κόρη της είναι ένας ευγενικός άνθρωπος, που δεν πιστεύει ότι με τις φωνές και τα νεύρα δείχνεις ότι είσαι δυνατός στη ζωή. Αδυναμία είναι... Η Βασιλική προτιμά τις πράξεις.

Η Αρετή έχει αντιληφθεί ότι ο Στάθης την απατάει;

Η Αρετή έχει καταλάβει ότι ο άντρας της δεν είναι ο ίδιος που ήταν στο παρελθόν. Ναι, ξέρει ότι την απατάει, όπως όλες οι γυναίκες έχουμε διαίσθηση όταν ο σύντροφος μας δεν είναι 100% σε εμάς. Όμως, δεν της πάει καθόλου στο μυαλό ότι ο Στάθης είναι με την Ιουλία. Η Αρετή έχει κυνηγήσει τον Στάθη ερωτικά. Του συμπαραστάθηκε στο χωρισμό του με την Ιουλία και μετά τον μπόλιασε με την ιδέα του γάμου τους. Είναι είκοσι χρόνια μαζί. Δεν πιστεύω ότι ο Στάθης είναι μαζί της από υποχρέωση. Είναι μαζί της γιατί έχει μπέσα, τιμή, γιατί ξέρει ότι αυτός ήταν φτωχός και φτιάχτηκε με από την περιουσία της, άσχετα αν ήταν δουλευταράς και την αβγάτισε. Η Αρετή πήγε με τα νερά του, ήταν καπάτσα και τον κέρδισε. Μου λέει πολλές φορές ο Πασχάλης: «Δώρα, η Αρετή είναι για τον Στάθη. Η Ιουλία είναι η λαγνεία. Αν την είχε την Ιουλία στη ζωή του, ούτε για "τρεις μήνες δεν θα έκαναν χωριό. Απλώς, είναι το ανεκπλήρωτο». Η Αρετή χάνει ως γυναίκα, ως θηλυκό, γιατί τη νοιάζει πρώτα απ' όλα το τι θα πει ο κόσμος, το ξεσκονόπανο και η φροντίδα των παιδιών με βάση τις αρχές της Μάνης.

Θα φύγει ο Στάθης από την Αρετή;

Όχι, γιατί η Αρετή θα πάθει κάτι τραγικό και ο Στάθης δεν θα τη χωρίσει. Όπως και τα παιδιά της θα της σταθούν. Αυτή η οικογένεια δρα ως ομάδα. Μπορεί η Αρετή να τσακώνεται με τα παιδιά της και αυτά να θυμώνουν, αλλά στα δύσκολα τα αφήνουν πίσω όλα αυτά. Τα παιδιά, όταν η Αρετή θα πάθει κάτι πολύ άσχημο, δεν θα σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για τη μητέρα τους, θα γίνονται θηρία. Να δείτε πώς θα τη φροντίσουν! Και ο Στάθης το ίδιο. Η μητριαρχική κοινωνία της Μάνης θέλει τις γυναίκες δυνατές, χωρίς ευαισθησίες. Νομίζετε ότι η Αρετή δεν ξέρει κατά βάθος ότι έχει δυνατά παιδιά; Αλλά έχει άλλη ποιότητα η δύναμη τους, είναι ήρεμη, δεν φωνάζει για να επιβληθεί, έχει προσωπικότητα. Την Αρετή δεν πρέπει να την παρεξηγεί κανείς. Όσα λέει μένουν στην επιφάνεια.

Πηγή:7 ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved