Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το σχέδιο της Μάρμως θα λήξει άδοξα
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το σχέδιο της Μάρμως θα λήξει άδοξα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, ο Τζίμης φαίνεται αποφασισμένος να βρει τον… θησαυρό του μακαρίτη! Ο Ηλίας ζει τον έρωτά του με τη Φιλιώ.

Η Τούλα μαθαίνει τα ταπεινά κίνητρα που οδήγησαν τον Σίμο στην πρόταση γάμου και γίνεται έξαλλη. Ο Τζώρτζης μαθαίνει πως η ίδια του η μάνα τον άφησε ταπί! Ο Παναγής παραδέχεται στην Κατερίνα ότι δεν μπορεί να την ξεπεράσει. Πώς θα αντιδράσει, όμως, εκείνη; Τι μυστικά κρύβει τόσο καιρό ο παπα-Νώντας; Τι γράφουν τα γράμματα του Βαγγέλα που έκρυβε η Αγγέλα τόσο καιρό;

Οι απαντήσεις στα νέα επεισόδια της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 25 έως και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, στις 20:00.

Η Κατερίνα προσπαθεί να το λήξει μια για πάντα με τον Παναγή και ο δασονόμος αποφασίζει να… της κάνει τη «χάρη» και να τραβήξει μια κόκκινη γραμμή στο κοινό παρελθόν τους. Ο Κανέλλος προσπαθεί να κάνει τη Χρύσα και την Αλίκη να τα βρούνε και τελικά βρίσκεται… χωρισμένος.

Ο Ηλίας ζει τον έρωτά του με τη Φιλιώ, την ώρα που ο Σάββας απλώνει πράσινες τσόχες και μετράει μάρκες. Ο Τζώρτζης θα μετατραπεί σε Μαντάμ Ζαΐρα και θα πέσει διάνα στις προβλέψεις του για τον παπά μας. Το σχέδιο της Μάρμως θα λήξει άδοξα, αφού ο Σάββας με τη Βαλέρια έμαθαν από τα παθήματά τους και δεν τσιμπάνε πια. Το σχέδιο της Καλλιόπης να πάρει με το μέρος της τον παπά θα πάει περίπατο. Περίπατο, όμως, ετοιμάζεται να πάει κι ο Τζίμης, που φαίνεται αποφασισμένος να βρει τον… θησαυρό του μακαρίτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved