DWTS: Η εμφάνιση της Μιλλούση μετά τις δηλώσεις του Πετρούνια – «Πέρασα δύσκολα» (Video)
Media

DWTS: Η εμφάνιση της Μιλλούση μετά τις δηλώσεις του Πετρούνια – «Πέρασα δύσκολα» (Video)

DWTS: Η πρώτη εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση μετά τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια που προκάλεσαν!

Μετά τον εντυπωσιακό χορό της, η Βίκυ Καγιά τη ρώτησε: «Κορίτσι μου, είσαι καλά;» για να απαντήσει η Βασιλική «Όχι, δεν είμαι καλά… πέρασα μία δύσκολη εβδομάδα», όμως τόνισε ότι παίρνει δύναμη από τα δύο κορίτσια της και τον χορό!

Και η παρουσιάστρια τόνισε: «Ο χορός όλα τα γιατρεύει…»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε πει:

«ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Ολυμπιονίκης ζήτησε συγγνώμη: «Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου». Και συνέχισε: «Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας. Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου» είπε, μεταξύ άλλων.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει μέσα από το Happy Day ότι η Βασιλική ήταν ράκος: «Μίλαγα με τη Βασιλική χθες. Μου λέει «δε μπορεί. Ο Λευτέρης όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεται τόσο καιρό… Για τους Έλληνες, για την Ελλάδα μας. Έχει δυο κόρες. Από μια λάθος δήλωση που άλλο πράγμα εννοούσε…». Ήταν πολύ χάλια παιδιά, έκλαιγε η Βασιλική»!

Δείτε την εμφάνισή της αλλά και τις δηλώσεις της!

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Τα δάκρυα της Μαριάννας Γεωργαντή και ο εντυπωσιακός χορός της (Videos)

DWTS: Δάκρυσαν με την Αργυράκη! Η Καγιά «έχασε» τα λόγια της και η Λαμπροπούλου ξέσπασε σε λυγμούς

DWTS: «Τα έχασε» η Καγιά με την Τσαγκρινού – «Το αγγελικό προσωπάκι μεταμορφώθηκε σε… άλογο κούρσας»

DWTS: Η Βίκυ Καγιά ντυμένη στα κατακόκκινα μας έκανε να… παραμιλάμε – Το παραλίγο ατύχημά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved