Χαμός στο Πρωινό! «Έχω πάθει… Δεν ξέρω τι να σχολιάσω.... Ντροπή!» (Video)
Media

Χαμός στο Πρωινό! «Έχω πάθει… Δεν ξέρω τι να σχολιάσω.... Ντροπή!» (Video)

Στο Πρωινό μίλησε ο Όμηρος Ευστρατιάδης, για τον Λάνθιμο και τον Πέτρο Φιλιππίδη και οι δηλώσεις του ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης στη συνεργασία μας ήταν άψογος, κύριος και πάντα χαμηλών τόνων. Απορώ πώς ο Φιλιππίδης έκανε βιασμούς. Δεν τον έχω άξιο να κάνει κάτι τέτοιο. Αν εγώ βιάσω μια κοπέλα κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί; Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις πώς καταδικάζεις έναν άνθρωπο και τον βάζεις στη φυλακή; Αν υπάρχουν αποδείξεις, αλλάζει το πράγμα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το βιασμό», είπε ο Όμηρος Ευστρατιάδης και συνέχισε:

«Για τον Φιλιππίδη ακόμα δεν το πιστεύω, περιμένω να γίνει η δίκη και αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, να μη βγει ποτέ από τη φυλακή. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι φοβερός ηθοποιός. Όλοι αυτοί που τον κατηγόρησαν, θα του ζητήσουν συγνώμη αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος. Του κατέστρεψαν την καριέρα. Παιδεύτηκε για να γίνει θιασάρχης και να γεμίζει το θέατρο».

«Όταν λέμε αξιώθηκα να κάνω κάτι, από τα λίγα ελληνικά που ξέρω, είναι το αξιώθηκα να κάνω κάτι καλύτερο. Δεν τον έχω άξιο να κάνει βιασμό; Γιατί; Είναι σπουδαίο πράγμα; Έχω πάθει… Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Και λέει ότι θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του» σχολίασε η Φαίη Σκορδά στον αέρα μετά την προβολή της συνέντευξης ενώ η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν μπορούσε να κρύψει την οργή της μετά από αυτά που άκουσε.

«Ντροπή, ντροπή, ντροπή», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Βανδή - Μπισμπίκης: Ο ιδιοκτήτης του κέντρου που διασκέδασαν στο Μοσχάτο αποκαλύπτει πώς πέρασαν!

Όμηρος Ευστρατιάδης: «Ο Ψάλτης χωρίς εμένα θα παρέμενε δευτεραγωνιστής»

Όμηρος Ευστρατιάδης: Θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις του - «Δεν δέχομαι ότι έθιξα κάποιον»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved