Μόλις Χθες: Η Κατερίνα εξαφανίζεται και η Μαρία δέχεται απειλητικά σημειώματα
Media

Μόλις Χθες: Η Κατερίνα εξαφανίζεται και η Μαρία δέχεται απειλητικά σημειώματα

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (26/10), η Κατερίνα έχει φύγει από το σπίτι και η Λουίζα κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία, όπως και όλη η οικογένεια.

Ο Σπύρος αρνείται να κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και υποψιαζόμενος τον Μιχάλη πηγαίνει να του ζητήσει λογαριασμό. Η Μαρία δέχεται απειλητικά σημειώματα ενώ επιμένει να λέει στον Αντώνη ότι είναι καλύτερα να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του. Ο Μιχάλης, όταν μαθαίνει για την εξαφάνιση της Κατερίνας, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την κόρη του. Πιάνει τον φίλο της από το ίδρυμα, τον μικρό Βασίλη και προσπαθεί να τον κάνει να του μιλήσει, ενώ η Κατερίνα εκεί που βρίσκεται καταλαβαίνει ότι η ζωή της απειλείται.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες» είδαμε...

Ο Μιχάλης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει τον τρόπο που ο Σπύρος είπε την αλήθεια στην Κατερίνα. Η Λουίζα και ο Σπύρος θέλουν να ησυχάσουν τη μικρή, συνειδητοποιούν όμως ότι δεν τη βρίσκουν πουθενά στο σπίτι. Η Λουίζα κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία, όπως και όλη η οικογένεια και ψάχνουν παντού. Ο Σπύρος ζητάει από την Έλενα να κρατήσει τον Μιχάλη κοντά της με ένα παιδί. Η Δάφνη δεν μπορεί να καταλάβει πώς βρέθηκαν τόσα ηρεμιστικά χάπια στον οργανισμό της αλλά αρχίζει κάτι να υποψιάζεται. Ο Μιχάλης και η Μαρία πιάνουν επ’ αυτοφώρω κάποιον στον πορτοκαλεώνα.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η Λουίζα βιώνει ένα τεράστιο σοκ - Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο

Μόλις Χθες: Ο Ορέστης φωνάζει τη Βάσια για μια δουλειά αλλά την παρενοχλεί σεξουαλικά

Μόλις Χθες: Η Κέλλυ και ο Χρήστος αναβάλλουν τον γάμο τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved