Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής παραδέχεται στην Κατερίνα ότι δεν μπορεί να την ξεπεράσει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, ο Ηλίας ζει τον έρωτά του με τη Φιλιώ.

Η Τούλα μαθαίνει τα ταπεινά κίνητρα που οδήγησαν τον Σίμο στην πρόταση γάμου και γίνεται έξαλλη. Ο Τζώρτζης μαθαίνει πως η ίδια του η μάνα τον άφησε ταπί! Ο Παναγής παραδέχεται στην Κατερίνα ότι δεν μπορεί να την ξεπεράσει. Πώς θα αντιδράσει, όμως, εκείνη; Τι μυστικά κρύβει τόσο καιρό ο παπα-Νώντας; Τι γράφουν τα γράμματα του Βαγγέλα που έκρυβε η Αγγέλα τόσο καιρό;

Οι απαντήσεις στα νέα επεισόδια της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 25 έως και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, στις 20:00.

Η Κατερίνα πίνει για να ξεχάσει τον πόνο της, την ώρα που η Φένια πίνει για να γιορτάσει τις χαρές της, αφού οι άδειες του γάμου βρίσκονται, επιτέλους, στα χέρια της! Η Τούλα δεν θέλει να παντρευτεί τον Σίμο και η Χρύσα δεν ξέρει αν θέλει να συνεχίσει να έχει σχέση με τον Τζώρτζη.

Μόνο η Αλίκη φαίνεται να περνάει καλά, αφού ο Κανέλλος τής ζητάει να γίνει το κορίτσι του! Ο παπάς, έξαλλος με την πλεκτάνη της Καλλιόπης και την υποκρισία των Πλατανιωτών, δίνει τον πόντο της νέας δοκιμασίας στους Αθηναίους. Ο Σάββας και ο Ηλίας πιάνονται στα χέρια, την ώρα που η Φιλιώ αποκαλύπτει στην Καλλιόπη πως ο αδερφός της είναι βαριά άρρωστος.

Ο Παναγής παραδέχεται στην Κατερίνα ότι δεν μπορεί να την ξεπεράσει. Πώς θα αντιδράσει, όμως, εκείνη;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved