Γωγώ Μαστροκώστα: «Το λέω και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ»
Media

Γωγώ Μαστροκώστα: «Το λέω και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ»

Η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Φώφη Γεννηματά και στην δική της περιπέτεια υγείας.

Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό, με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η κουβέντα ξεκίνησε με το θέμα που απασχολεί αρκετά από χθες και δεν είναι άλλο από τον ξαφνικό θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Η Γωγώ Μαστροκώστα δήλωσε χαρακτηριστικά:«Η Φώφη Γεννηματά, για μένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά. Αυτό μετράει για μένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι κάθε μάνα το πρώτο που σκέφτεται είναι αυτό: «Τα παιδιά μου».

Το λέω τώρα και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν μια γυναίκα που το είχε παλέψει, αλλά καμιά φορά είναι και θέμα τύχης. Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος «φεύγει», γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ.

Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούν οι γυναίκες».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Γωγώ Μαστροκώστα: Θα μείνεις άφωνος! Δες τις νέες φώτο της με μπικίνι στα 50 της!

Μαμαδίστικες και Πεντανόστιμες συνταγές από τη Γωγώ Μαστροκώστα!

Μαστροκώστα: Κι όμως σε αυτή τη φωτό χαζεύεις την κουζίνα και όχι τα πόδια της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved