Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής αποκαλύπτει στη Φένια μια σκληρή αλήθεια...
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής αποκαλύπτει στη Φένια μια σκληρή αλήθεια...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η Τούλα μαθαίνει τα ταπεινά κίνητρα που οδήγησαν τον Σίμο στην πρόταση γάμου και γίνεται έξαλλη.

Η Καλλιόπη, όμως, την ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του Ηλία και η Τούλα -ως εκ θαύματος- κάνει στροφή 180 μοιρών και λέει το μεγάλο «ναι»!

Τα εκατομμύρια του Θοδωρή και του Τζώρτζη απ’ ό,τι φαίνεται έμειναν στην… οικογένεια, αφού πίσω από την εξαφάνισή τους βρίσκεται η Μυρτώ. Ο Παναγής αποκαλύπτει στη Φένια μια σκληρή αλήθεια για τη σχέση του με την Κατερίνα κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα.

Ο παπα-Νώντας πίνει μερικά ποτηράκια παραπάνω και καταλήγει να εξιστορεί τα βάσανά του ξαπλωμένος στα γόνατα της Βαλέριας. Τι κρύβει τόσο καιρό ο στριφνός ιερέας; Θα καταφέρουν οι Ιταλοί να τον εκβιάσουν με όσα τους αποκάλυψε άθελά του ή… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Κατερίνα πίνει για να ξεχάσει τον πόνο της, την ώρα που η Φένια πίνει για να γιορτάσει τις χαρές της, αφού οι άδειες του γάμου βρίσκονται, επιτέλους, στα χέρια της! Η Τούλα δεν θέλει να παντρευτεί τον Σίμο και η Χρύσα δεν ξέρει αν θέλει να συνεχίσει να έχει σχέση με τον Τζώρτζη.

Μόνο η Αλίκη φαίνεται να περνάει καλά, αφού ο Κανέλλος τής ζητάει να γίνει το κορίτσι του! Ο παπάς, έξαλλος με την πλεκτάνη της Καλλιόπης και την υποκρισία των Πλατανιωτών, δίνει τον πόντο της νέας δοκιμασίας στους Αθηναίους. Ο Σάββας και ο Ηλίας πιάνονται στα χέρια, την ώρα που η Φιλιώ αποκαλύπτει στην Καλλιόπη πως ο αδερφός της είναι βαριά άρρωστος. Ο Παναγής παραδέχεται στην Κατερίνα ότι δεν μπορεί να την ξεπεράσει. Πώς θα αντιδράσει, όμως, εκείνη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved