Άσε μας ρε μαμά: Η ημέρα του γάμου της Έλλης με τον Δημήτρη έφτασε
Media

Άσε μας ρε μαμά: Η ημέρα του γάμου της Έλλης με τον Δημήτρη έφτασε

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (27/10), η ατυχία της Τζοβάνας γυρνάει υπέρ της, εκείνη όμως δεν είναι ευχαριστημένη.

Τι θα πει ο κύκλος της για αυτήν την ανορθόδοξη εμφάνιση που είχε; Ο Άρης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η Δανάη του ζήτησε να χωρίσουν. Η ημέρα του γάμου της Έλλης με το Δημήτρη έφτασε. Όλοι βρίσκονται υπ’ ατμών με τις ετοιμασίες, αλλά μια σειρά από ατυχίες επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες της Έλλης πράγμα που της δημιουργεί πολύ μεγάλο άγχος. Επιπρόσθετα, μια ανακάλυψη στο δωμάτιο του Δημήτρη θα την ταράξει και θα έχει σαν αποτέλεσμα να την κατακλύσουν αμφιβολίες για τη σχέση του Δημήτρη με τη Ρωξάνη λίγο πριν πάει στην εκκλησία.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε…

Η Τζοβάνα με την ευρηματικότητά της σώζει το ατύχημα στην πισίνα κάνοντας τα social να παραληρούν. Η Ρωξάνη την συγχαίρει, αλλά η Τζοβάνα την έχει ακόμα στη μπούκα. Κορίνα και Μάθιου κάνουν προσωρινή ανακωχή και η Κορίνα προσκαλεί τον άντρα της στο bachelorette για τον γάμο της Έλλης. Δημήτρης, Βασίλης και Μπάμπης εντοπίζουν επιτέλους το Θωμά και μαζί οργανώνουν το δικό τους bachelor. Είναι μια στιγμή που η αντροπαρέα θα έρθει πιο κοντά και μεγάλες αλήθειες θα ειπωθούν. Η Δανάη μαθαίνει ότι ο Άρης είναι ο εγγονός της γυναίκας με την οποία είναι ερωτευμένος ο πατέρας της και αντιδρά ακραία, ενώ το δείπνο που ετοίμασε η Όλγα για τη γυναικοπαρέα θα αποδειχθεί ολέθριο για την Έλλη.

Διαβάστε επίσης:

Άσε μας ρε μαμά: Το δείπνο που ετοίμασε η Όλγα για τη γυναικοπαρέα θα αποδειχθεί ολέθριο για την Έλλη

Άσε μας ρε μαμά: Ο Θωμάς δεν μπορεί να δεχθεί τη σχέση της Ρωξάνης με τον Ζαχαρία και εξαφανίζεται

Άσε μας ρε μαμά: Αμοιβαία η αντιπάθεια μεταξύ Εριέττας και Ρωξάνης (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved