Αντώνης Βλοντάκης: "Πολίστας είμαι και τόλμησα να τσαλακωθώ"
Media

Αντώνης Βλοντάκης: "Πολίστας είμαι και τόλμησα να τσαλακωθώ"

Ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε τόσο για την τηλεόραση, όσο και τη ξαφνική δημοσιότητα που έχει μετά τη συμμετοχή του στο Juat the two of us.

“Αν δεν το ήθελα δεν θα πήγαινα. Όχι όμως, ότι είμαι ψώνιο και ήθελα πάση θυσία να βγω στην τηλεόραση. Θεώρησα ότι ο φιλανθρωπικός σκοπός του παιχνιδιού ήταν κίνητρο. Εγώ προσωπικά, επειδή είμαι αθλητής, δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Όταν τελειώσει το σόου, θα συνεχιστεί η ζωή μου με προπονήσεις και με την οικογένειά μου”.

Όσον αφορά το θέμα της ξαφνικής δημοσιότητας τόνισε: “Δεν ήμουν τόσο προετοιμασμένος, όσο νόμιζα. Τώρα είμαι πολύ πιο χαλαρός. Έφαγα την κρυάδα και κολύμπησα. Το διασκεδάζω αυτό που κάνω, γιατί κάποια στιγμή είχε βαρύνει και με πλάκωνε, είχα πολύ άγχος... Εγώ έφταιγα, έβλεπε φαντάσματα. Αγχώθηκα. Έπιασα για πρώτη φορά μικρόφωνο να τραγουδήσω μπροστά στη μισή Ελλάδα! Πολίστας είμαι και τόλμησα να τσαλακωθώ...”
Δήλωσε ακόμα πως δεν θα ξανασυμμετείχε σε αντίστοιχο σόου. “Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι, όπως το βλέπω αυτήν τη στιγμή, δεν θα ξανασυμμετείχα σε τέτοιου είδους σόου. Νομίζω ότι υπάρχουν και άλλοι, πολύ αξιόλογοι που θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο πράγμα”, υπογράμμισε.

Πηγή: Βήμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved