Τάσος Ιορδανίδης: Ο Μάνος από τη Γη της Ελιάς, ο γάμος, η ηλικία  και η απώλεια 30 κιλών
Media

Τάσος Ιορδανίδης: Ο Μάνος από τη Γη της Ελιάς, ο γάμος, η ηλικία και η απώλεια 30 κιλών

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά, Η Γη της Ελιάς, τα ξέρεις όμως όλα για εκείνον;

Σήμερα, θα μάθεις όλα όσα δεν γνώριζες για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Ο Τάσος Ιορδανίδης υποδύεται τον Μάνο, γιο του Ισίδωρου και διευθυντή στο οικογενειακό ελαιοτριβείο. Η μέρα του γάμου του μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς η έγκυος, μέλλουσα γυναίκα του, Στέλλα, φτάνει στην εκκλησία νεκρή, αιμόφυρτη πάνω σε μια άμαξα. Η ζωή του ανατρέπεται, αλλά μέσα του υποβόσκει πάντα ο έρωτάς του για τη Μαρίνα, που δεν λέει να ξεπεράσει.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης γεννήθηκε στις 28 Μαΐου του 1982 στον Πειραιά. Είναι 39 ετών. Σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ασχολείται με την υποκριτική αλλά και με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές, όπως: “Λίτσα.com (2008)”, “Πόσο γλυκά με σκοτώνεις (2006)”, “Ιατρικό απόρρητο (2008)”, “Τύχη Βουνό (2006)”, “Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές (2019)”, στις 8 Λέξεις (2020) και τώρα στη Γη της Ελιάς.

Είναι παντρεμένος από τις 15 Δεκεμβρίου του 2011 με την ηθοποιό Θάλεια Ματίκα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά με κουμπάρους τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα.

Στις 14 Ιανουαρίου 2013, η Θάλεια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Δάνο ενώ τρία χρόνια αργότερα, γεννήθηκε και η κόρη τους, Νάγια.

Ο ηθοποιός είχε πάρει είκοσι κιλά και στη καραντίνα πήρε άλλα δέκα… και αποφάσισε να τα χάσει και τα κατάφερε! «Έχασα 30, πήρα 10 μέσα στην καραντίνα, ήμουν και είκοσι πάνω, πήγα στα 30 και κάποια στιγμή είπα κοίταξε να δεις πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου… Πρέπει λίγο να προσέχεις τον εαυτό σου είπα… και τα έχασα μέσα στην καραντίνα που είχα χρόνο…» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα!

Δείτε την παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved