Η Γη της Ελιάς: «Η σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι καταδικασμένη»
Media

Η Γη της Ελιάς: «Η σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι καταδικασμένη»

Η Ιφιγένεια Τζόλα υποδύεται την Βασιλική στη σειρά, Η Γη της ελιάς.

Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της και την καταδικασμένη σχέση της με τον Φίλιππο, αλλά και για την παράνομη σχέση του μπαμπά της και αν θα αποκαλυφθεί.

Η αλήθεια που της αποκαλύπτει ο Φίλιππος, ανατρέπει την σχέση της Βασιλικής μαζί του;

«Θα φέρει την βασιλική αντιμέτωποι με την τραγική πραγματικότητα. Καθώς θα συνειδητοποιήσει ότι ο άντρας που αγάπησε είναι ο ίδιος που πήγαινα την στέρηση και τον αδερφό της. Είναι λογικό να κλονιστεί αυτή η σχέση».

- Μπορεί να τη διαχειριστεί, καθώς λατρεύει τον αδελφό της;

«Είναι μια αλήθεια που, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πώς μπορείς να τη διαχειριστείς. Η Βασιλική λατρεύει τον αδελφό της όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Επομένως, θα δυσκολευτεί αρκετά να συμφιλιωθεί με τα νέα δεδομένα και να βρει ξανά τις ισορροπίες της».

Νιώθει εξαπατημένη;

«Σίγουρα. Μην ξεχνάμε ότι εμπιστεύτηκε τον Φίλιππο όταν τον ρώτησε αν ήταν αυτός που πυροβόλησε τον αδελφό της κι εκείνος το αρνήθηκε. Είναι και πληγωμένη, λοιπόν, πέρα από το εξαπατημένη. Ο Φίλιππος της στέρησε την δυνατότητα να επιλέξει, ουσιαστικά, από μόνη της αν θα ακολουθούσε την καρδιά της ή την λογική της. Ο έρωτας της για τον Φίλιππο είναι ασήκωτος από την βεντέτα των δύο οικογενειών.

Θα υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις;

«Πρόκειται για μία σχέση καταδικασμένη. Θεωρώ ότι δεν θα σταματήσουν εδώ οι αποκαλύψεις και τα εμπόδια που θα κληθούν να περάσουν οι δύο αυτοί οι ήρωες, αν αποφασίσουν να ακολουθήσουν την καρδιά τους. Άλλωστε, η πένα της κυρίας βάνας Δημητρίου ποτέ δε σταματά να μας εκπλήσσει».

Η Βασιλική μαθαίνει για τον παράνομου έρωτα τον πατέρα της με την Ιουλία;

«Τίποτα δεν μένει κρυφό. Θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα, θα μάθει για την παράνομη σχέση του πατέρα της».

Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της;

Η Βασιλική είναι μια κοπέλα με ευαισθησίες, εσωτερική δύναμη και ευγένεια. Πιστεύω ότι θα νιώσει μεγάλη απογοήτευση όταν θα κλονιστεί το πρότυπο του πατέρα που τόσο πολύ αγαπάει».

Ήδη η μάνα της, η αρετή, έχει υποψίες και ενδείξεις;

«Η Αρετή αντιλαμβάνεται μια διαφορά στην συμπεριφορά του άντρα της και μια ασυνέπεια που θα της δημιουργήσουν καχυποψία. Όταν έχεις ζήσει άλλωστε με έναν άνθρωπο για χρόνια, μπορείς εύκολα να αναγνωρίσεις και να νιώσεις αλλαγές, αν υπάρχουν», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved