Γιώργος Τσαλίκης: Νέα πυρά κατά Γκουντάρα: «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου»
Media

Γιώργος Τσαλίκης: Νέα πυρά κατά Γκουντάρα: «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου»

Δεν έχει τέλος η κόντρα. Αντέδρασε και πάλι ο Γιώργος Τσαλίκης με τον ίδιο να λέει πως δεν θέλει να βλέπει μπροστά του τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Μετά τις δηλώσεις του ζευγαριού στο Πρωινό, ο τραγουδιστής ξέσπασε ενώ σε νέες του δηλώσεις στο Πρωινό ήταν ιδιαίτερα θιγμένος.

«Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο και στον Δήμο και στην δουλειά μου, ότι είπα ακριβώς δεν είμαστε τρελοί με βλέπεις για τρελό; Είμαι ένας άνθρωπος έντιμος, ο οποίος κάνω την δουλειά μου πάρα πολλά χρόνια θέλω να έχω πάρα πολύ κέφι, θετική ενέργεια, να νιώθω σαν παιδί, να χαμογελάω, να αγαπώ τους ανθρώπους. Όταν κάποιος σε προσβάλει όμως με αυτόν τον τρόπο και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου και σε βγάζει με ψυχολογικά προβλήματα και εμμονικό τι να πω.

Ντροπή θα πω τι άλλο να πω, να πάω να πω τα ψυχολογικά μου προβλήματα ένας άνθρωπος που έχει αδικηθεί κατάφορα και προσπαθεί και μάλιστα να αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα. Άρα λοιπόν δεν επιδιώκω εγώ κάτι, όταν με προκαλούν και νιώθω ότι θίγομαι φυσικά και θα απαντήσω. Ντροπή τους. Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου και όταν νιώθω ότι κάποιος με θίγει, πλέον είμαι σε μια ηλικία που το εκφράζω. Είναι ντροπή τους απλά, εγώ πραγματικά την είδα την συνέντευξη στο αυτοκίνητο και έμεινα άφωνος και νομίζω ότι και ο Γιώργος και η Φαίη ήρθαν σε δύσκολη θέση.

Γιατί ειδικά εκεί που έβγαλε ένα λογύδριο η κυρία και είπε ότι είναι μια μέρα, που όντως είναι μια μέρα δύσκολη για όλους μας, γιατί και εμείς έχουμε καρκινοπαθής στην οικογένεια και ξέρουμε την αγωνία, όταν μετά της ζήτησε η Φαίη να μιλήσει για το Big Brother δεν είχε πρόβλημα. Τι να πω τώρα εντάξει επίπεδο, τι να πω. Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή αν θα καλέσω τον Γκουντάρα στην πρεμιέρα, όχι δεν θα τον καλέσω δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου», είπε.

Δες το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Γκουντάρας: Η πρώτη αντίδραση μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη (video)

Γκουντάρας- Κάκκαβα κατά Τσαλίκη: «Δεν δίνουμε χρόνο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές»!

«Χείμαρρος» ο Τσαλίκης μετά τις δηλώσεις Γκουντάρα - Κάκκαβα: «Πραγματικά ντροπή σας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved