Η Γη της Ελιάς: Τα όρια ξεπεράστηκαν! Η απιστία του Στάθη ξεσκεπάζεται και η Αρετή αλλάζει πρόσωπο
Media

Η Γη της Ελιάς: Τα όρια ξεπεράστηκαν! Η απιστία του Στάθη ξεσκεπάζεται και η Αρετή αλλάζει πρόσωπο

Η Γη της Ελιάς: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο. Η απιστία του Στάθη ξεσκεπάζεται και η Αρετή αλλάζει πρόσωπο

Στα πρώτα αποκλειστικά πλάνα που είδαμε στην εκπομπή "Ελένη" παρακολουθήσαμε τη σχέση Αρέτης και Στάθη να είναι σε τεντωμένη σκοινί. Η Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας στο αυτοκίνητο του Στάθη και καταλαβαίνει πως ο άντρας της, της λέει ψέματα.

Τι θα δούμε απόψε (28-10)

Ο Λυκούργος με την Αντιγόνη κάνουν αγωγή κατά του Ισίδωρου, προκειμένου να τον αναγκάσουν να προχωρήσει στην εξέταση DNA.

Η Ιουλία είναι πληγωμένη που ο Στάθης γιόρτασε την επέτειό του με την Αρετή και τον αποφεύγει, ενώ αυτός δεν έχει ιδέα τι μπορεί να της συμβαίνει. Λίγο αργότερα, η Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη κι αμέσως του ζητάει εξηγήσεις.

Ο Λυκούργος μιλά με τον άντρα της κόρης του στο τηλέφωνο, και τρομάζει από τις φρικτές απειλές που ακούει.

Ενώ στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς: Η οργή τυφλώνει τη Χάιδω, η οποία μπαίνει στο γραφείο του Πέτρου, τα κάνει όλα άνω κάτω, και βρίσκει επιπρόσθετες αποδείξεις ότι ο άντρας της είχε παράνομη σχέση με άλλη γυναίκα. Ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά και της ζητά πάλι να τον ξελασπώσει, αυτή όμως του δείχνει ότι δεν τον φοβάται πια. Η Αναστασία συναντά τη Μυρτάλη και της χαρίζει ένα παλιό κειμήλιο της μητέρας της. Οι Καπερνάροι δέχονται απρόσμενη επίσκεψη μέσα στη νύχτα και αναστατώνονται, καθώς νομίζουν ότι έχουν μπει κλέφτες στο σπίτι. Ο Στέφανος συναντά τη Μυρτάλη για να συζητήσουν κάτι που αφορά τη Βασιλική κι αμέσως βγαίνουν στην επιφάνεια τα έντονα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Στο μεταξύ, η Ιουλία μαθαίνει ότι ο Στάθης με την Αρετή γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους και την πνίγουν οι τύψεις και η ζήλια. Σε παράκρουση βρίσκεται η Χάιδω, η οποία ζητά από τον Πότη να της αποκαλύψει ποια ήταν η ερωμένη του άντρα της.

Διαβάστε επίσης

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη και παθαίνει σοκ!

Τάσος Ιορδανίδης: Ο Μάνος από τη Γη της Ελιάς, ο γάμος, η ηλικία και η απώλεια 30 κιλών

Η Γη της Ελιάς: Δυνατό spoiler: Η πρώτη συνάντηση του Δημήτρη με την Μαρία και ο σκληρός διάλογος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved