Όλγα Τρέμη: Οι προτάσεις που δεν είχε και ο λόγος που έφυγε από την ΕΡΤ
Media

Όλγα Τρέμη: Οι προτάσεις που δεν είχε και ο λόγος που έφυγε από την ΕΡΤ

Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha παραχώρησε η Όλγα Τρέμη και μίλησε για όλους και για όλα.

Σε μία από τις σπάνιες φορές που η Όλγα Τρέμη αποφασίζει να μιλήσει και ήταν άκρως αποκαλυπτική.


«Καμία πρόταση δεν είχα. Είχα μια δύο αλλά δεν προχώρησαν. Δεν έκαναν ουρά έξω από την πόρτα μου. Στη σύνταξη βγήκα γιατί θα έχανα χρήματα που είχα δουλέψει και θα ήταν άδικο. Από την ΕΡΤ έφυγα γιατί δεν με ήθελαν. Το έχω κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα και από το MEGA, το γεγονός ότι επέστρεψα δεν σημαίνει ότι εκείνοι που δεν με ήθελαν άλλαξαν τη γνώμη τους. Δεν θα έκανα ξανά δελτίο ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για τη γενιά μου. Γιατί να μη μας θυμούνται όταν ήμασταν στα πάνω μας;», είπε η Όλγα Τρέμη.

Η Όλγα Τρέμη ρωτήθηκε και για το λίφτινγκ που είχε κάνει στο παρελθόν. «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ντρέπεται κάποιος που έχει κάνει λίφτινγκ. Είναι δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς από εμάς να επιθυμεί να είναι καλύτερος σε σχέση με την πραγματική του ηλικία. Τώρα, αν μπλέξει με άλλα πράγματα, του στιλ θέλω να φαίνομαι 200 χρόνια νεότερος, θέλοντας να γίνει μπέμπης-μπέμπα, εκεί το πράγμα αποκτά στοιχεία γελοιότητας», είπε.

Για την Φώφη Γεννηματά είπε: «Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κάναμε κουβέντες πολύ γλυκές και ανθρώπινς πέραν της πολιτικής. Είχε να παλέψει με πολλά πράγματα και ως γυναίκα και ως φορέας του ονόματος. Έπρεπε να δουλέψει διπλά και τριπλά για να αποδείξει την αξία της και παράλληλα έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Της δημιουργούσε μια πρόσθετη αγωνία όχι μόνο για την ίδια της τη ζωή, αλλά και για να μη στερήσει την παρουσία της από τα παιδιά της. Αυτός ήταν ο καημός της».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι πιο διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μητέρες μετά τα 40! (Pics)

Όλγα Τρέμη: Το απίθανο μίνι φόρεμα και τα αξεσουάρ που απογείωσαν την εμφάνισή της (Photos)

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την παραίτηση της Όλγας Τρέμη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved