Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Μπάμπης θα χρειαστεί καιρός να συνέλθει, αν συνέλθει ποτέ
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Μπάμπης θα χρειαστεί καιρός να συνέλθει, αν συνέλθει ποτέ

Ο Γιάννης Βασιλώττος επέστρεψε μαζί με τον τρίτο κύκλο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», υποδυόμενος όμως... έναν άλλο Μπάμπη.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ήρωα του και την εξορία στη Λέρο, για την επιστροφή του στο Διαφάνι, ενώ αποκάλυψε αν θα διεκδικήσει την Ασημίνα μετά το διαζύγιο της με τον Νικηφόρο.

Πάντως ο Μπάμπης, αν και βρέθηκε στη Λέρο καταλάθος, δεν λύγισε. Θα μπορούσε να αποφύγει τα βασανιστήριο.

«Μπορεί να μην είναι πολιτικοποιημένος 100% και να μη δηλώνει αριστερός αλλά σίγουρα είναι ελεύθερο πνεύμα και με το μέρος του δίκαιου, θέλει να βοηθήσει τους καλούς και τίμιους ανθρώπους που είναι δίπλα του. Ενας λόγος που δεν υπέγραψε είναι γιατί ήθελε να συνδράμει με την ενέργεια και τη θετικότητα του τους συγκρατούμενούς του. Γι' αυτό επέλεξε να μείνει».

Ο Γαΐτάνης δίνει τον ευκαιρία στον Προκοπή και τον Μπάμπη να φύγουν από τη Λέρο αλλά το τίμημα είναι βαρύ. Τι τους προτείνει;

«Να υπογράψουν ένα χαρτί που δηλώνει την αποδοχή του καθεστώτος και ότι ενστερνίζονται την πολιτική και τις ιδέες του. Να δεχτούν κάτι δηλαδή που δεν είναι. Δεν το κάνει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος».

Ο Μπάμπης τελικά επιστρέφει στο χωριό. Μόνος του.

«Προς το παρόν ναι. Φεύγει σχετικό σύντομα γιατί βάζει το χεράκι του ο Ακύλας. Οταν μαθαίνει ποιος τον βοήθησε δεν είναι το πιο ευχάριστο που ακούει. Από και πέρα στήνεται μια άλλη ιστορία για το πώ5 θα μπορεί να διαχειριστεί κάτι τέτοιο. Φέρει βαρέως το ότι τον ελευθέρωσε αυτός που, μεταξύ άλλων, έφεραν τον κόσμο στην κατάσταση που είναι σήμερα. Πώς μπορεί να του πει ευχαριστώ;».

Ο Κυριάκος όμως τον θεωρεί σωτήρα.

«Ο Κυριάκος έχει καταλάβει τι άνθρωπος είναι ο Ακύλας αλλά ο κάθε γονιός για το παιδί του θα έκανε τα πάντα. Δεν μπορώ να τον κρίνω. Τα ισοπέδωσε όλα μέσα του. Είναι δύσκολο αυτό που σηκώνει ο Βαγγέλης. Ολοι θέλουν να πάρουν τους ανθρώπους τους από την εξορία και ο καθένας προσπαθεί με τον τρόπο του».

Οι συγχωριανοί του τον δικαιολογούν;

«Σε έναν βαθμό ναι, αλλά δεν τον επιβραβεύουν κιόλας».

Πώς υποδέχεται τον Μπάμπη το χωριό;

«Με αγάπη, στοργή και τρυφερότητα. Προσπαθούν να τον κάνουν να αισθανθεί όπως πριν. Αυτό είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Ο Μπάμπης θα γυρίσει εντελώς διαφορετικός. Πιο ώριμος, πιο πονεμένος, πιο συνεσταλμένος και σίγουρα οι αναμνήσεις δεν θα τον κάνουν να νιώθει καλύτερα. Το βλέπω από τα γυρίσματα. Είναι εντελώς διαφορετικός στις σκηνές του. Σίγουρα προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του, να επαναφέρει τον παλιό του χαρακτήρα, να είναι χαρούμενος και να κάνει και τους άλλους να γελούν αλλά θα χρειαστεί καιρός να συνέλθει, αν συνέλθει ποτέ».

Θα τους πει τι συμβαίνει στη Λέρο;

«Δεν χρειάζεται. Ξέρουν ήδη τι γίνεται και τι βία υπάρχει».

Η Ελένη ανυπομονεί να του μιλήσει πριν φύγει για τη Λέρο με τον Ζάχο.

«Δεν μιλάει πολύ ο Μπάμπης με την Ελένη, γιατί εκείνος επιστρέφει και η Ελένη την επόμενη μέρα φεύγει. Ωστόσο εκείνη είναι που του λέει πράγματα που ο Μπάμπης δεν ξέρει, όπως ότι ο Λάμπρος έχει δει κάτι τρομακτικό, δηλαδή τπν ομαδική δολοφονία στο κρησφύγετο, και γι' αυτό τον κυνηγούν. Αυτό ούτε ο Μπάμπης ούτε ο Προκοπής το ήξεραν».

Τα χαρτιά του διαζυγίου βγαίνουν και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα είναι έτοιμοι να υπογράψουν. Ο Μπάμπης θα τη διεκδικήσει;

«Εννοείται. Ποτέ δεν θα σταματήσει να διεκδικεί την Ασημίνα. Οταν μάθει ότι έχει πάρει διαζύγιο θα αναθαρρήσει και θα θελήσει να κάνει κίνηση. Ομως εκείνη θα του πει ότι υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή της και ο Μπάμπης θα υποχωρήσει αφού το μόνο που θέλει είναι η Ασημίνα να είναι καλά».

Θα ξανασχοληθεί με το τραγούδι;

«Θέλει λίγο καιρό μέχρι να συνέλθει και θα το κάνει αλλά τώρα θα έχει περισσότερο πόνο στην ερμηνεία του. Ο Alex Sid και η Ουρανία Πατέλλη γράφουν ήδη τραγούδια για τον Μπάμπη».

Τώρα που γύρισε από την εξορία θα βοηθήσει στην Αντίσταση;

«Για εκεί το πάει το σενάριο αλλά πλέον θα είναι πιο συνειδητοποιημένος και πιο προσεκτικός γιατί ξέρει τι τον περιμένει», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved