Άσε μας ρε μαμά και Σασμός στην πρώτη θέση και τον Οκτώβριο!
Media

Άσε μας ρε μαμά και Σασμός στην πρώτη θέση και τον Οκτώβριο!

Άσε μας ρε μαμά και Σασμός στην πρώτη θέση και τον Οκτώβριο!

Οι περιπέτειες της οικογένειας Ταβουλαρέα, η πολιορκία του Θωμά στη Ρωξάνη, ο γάμος της Έλλης και του Δημήτρη, αλλά και η πιο… Άσε μας ρε μαμά Εριέττα, έφεραν για άλλο ένα μήνα τη σειρά στην πρώτη θέση στον πίνακα της τηλεθέασης.

Η οικογενειακή κωμική σειρά Άσε μας ρε μαμά, άφησε πίσω τον ανταγωνισμό και τερμάτισε πρώτη και τον Οκτώβριο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 16,1% και με 1.202.000 τηλεθεατές να την παρακολουθούν έστω και για 1 λεπτό.

Οι γυναίκες, για ακόμα ένα μήνα, έδειξαν την αγάπη τους στη σειρά αφού σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 18,2%.

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση, ο Σασμός συνεχίζει να κρατά τα πρωτεία της τηλεθέασης και να κυριαρχεί στην prime time ζώνη. Για ακόμα ένα μήνα τερμάτισε πρώτος με 2.334.000 τηλεθεατές να τον παρακολουθούν έστω και για 1 λεπτό και 1.300.000 τηλεθεατές να συντονίζονται κάθε βράδυ για τη συγκλονιστική εξέλιξη της σειράς. Συγκεκριμένα η ερωτική δραματική σειρά του Alpha κατέκτησε την κορυφή στο σύνολο κοινού με ποσοστό 27%. Στο δυναμικό κοινό 18-54 τερμάτισε πρώτη με ποσοστό 28,7%. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες, για άλλο ένα μήνα, χάρισαν στη σειρά ποσοστό που έφτασε μέχρι και 33,1%.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved